7 produkti, kurus nekādā gadījumā nevajadzētu sasaldēt

Iegādāties produktus, kas nav fasēti un sasaldēt tos – lielisks veids, kā ietaupīt naudu, un vienmēr pa rokai ir vajadzīgais. Tomēr ir produkti, ko nekādā gadījumā nedrīkst sasaldēt, vadoties pēc uzglabāšanas, to kvalitātes un pat drošības jautājumiem.

Piedāvājam sarakstu ar 7 pārtikas produktiem, kurus nedrīkst uzglabāt saldētavā:

Augļi un dārzeņi ar augstu ūdens saturu. 

Melones, selerijas, gurķus un salātus nevajadzētu pakļaut sasalšanai, jo tas padarīs tos mīkstus un bezgaršīgus.

Piena produkti un krējums. 

Skābais krējums, saldais krējums, jogurts un vārītais krēms vienkārši saslāņojas, kad tiek sasaldēts, tāpēc iesakām tos saglabāt tālāk no saldētavas.

Mīkstais siers. 

Cietie sieri, piemēram, Čedaras, Šveices un Parmezāns ir ideāli uzglabāšanai saldētavā, taču saldkrējuma sieri, brinza un biezpiens nav piemēroti šiem mērķiem.

Cepta pārtika. 

Šādi produkti ir saldēšanas procesā arī var kļūt mīksti un ūdeņaini, zaudējot gardo kraukšķīgumu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru