Slinkais kāpostu tītenis no jaunajiem kāpostiem- traki garšīgi un ātri!

Daudziem ļoti garšo kāpostu tīteņi, taču to pagatavošana aizņem ļoti daudz laika, tāpēc šis ēdiens ir teju delikateses vietā- piņķerīgās pagatavošanas dēļ mājās tie tiek gatavoti visai reti. Taču šodien pastāstīsim, kā ātri un garšīgi pagatavot slinkos tīteņus!

Sastāvdaļas:
  • 500 g maltas gaļas
  • 200 g rīsi
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 1 kg kāpostu
  • 200 g krējuma
  • 250 ml tomātu sulas vai maltu tomātu
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Noņem kāposta virsējās lapas, izgriež kātiņu un vāra, līdz tās ir mīkstas. Ar mīkstajām lapām izklāj cepamās formas dibenu un sieniņas. Atlikušās lapas sasmalcina.

Sagriež sīpolus un burkānus. Pārlej dārzeņus ar tomātu mērci un sautē 5 minūtes.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru