2018. gads tuvojas: kā sagaidīt, ko uzvilkt un ko sagaidīt no Dzeltenā Suņa gada

Sarkanā Gaiļa gads tuvojas beigām, bet Dzeltenā suņa gads steidz to nomainīt. Astrologi brīdina, ka tā temperaments nav viegls. Tā tikai šķiet, ka labāka un mīlīgāka dzīvnieka nemēdz būt. Lai gan viņš mīl savus saimniekus, tas var iekost visiem citiem.

Mēs atklāsim visu informāciju par 2018. gada simbolu.

Kad sākas Dzeltenā Suņa gads

Dzeltenais Suns pārņems stafeti 2018. gada 16. februārī un nodos to 2019. gada 4. februārī. Tas tā, jo austrumu kalendārā jaunā gada aprēķins ir atkarīgs no Mēness fāzes. Ja mums ir stabila svētku diena 1. janvārī, viņiem tie ir 12 jaunie Mēneši.

Tomēr godināt simbolus ir nepieciešams iepriekš, un Vecgada vakars ir ļoti piemērots šim nolūkam. Bet neaizmirstiet arī Gaili. Ugunīgajam un aktīvajam simbolam ir jāatrod kopēja valoda ar mierīgo, bet ar paaugstinātu taisnīguma sajūtu, Suni. Tādēļ labāk ir ņemt vērā katra kaprīzes.

Kāds elements stāsies spēkā

Mierīgā Zeme nomainīs straujo Uguni. Zemes daba – līdzsvars, stabilitāte, izturība pret grūtībām. Tiek uzskatīts, ka tas ir lēns elements. Tomēr tā prasa pabeigt iesākto un īstenot tālejošus plānus.

Astrologi ir pārliecināti, ka 2018. gadā pasaulē kara vietā nāks miers, bet savstarpēja izpratne nomainīs konfliktus.

Kā sagaidīt Dzeltenā Suņa gadu

Pa suņu modei! Astaiņi piesaistās cilvēkiem. Tātad mums ir jāievēro tā pati loģika – 2018. gadu jāsagaida ģimenes un draugu lokā.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru