Torte “Maigums” bez cepšanas. FOTORECEPTE

Kūka bez cepšanas – elementārs risinājums sarežģītām problēmām! Mūsdienu aizņemtajām mājsaimniecēm piedāvājam vienkāršu recepti gardam desertam. Kūku “Maigums” jūs varat pagatavot kopā ar saviem bērniem: viņiem patiks veidot to slāni pa slānim!

Starp citu, deserta recepti var mainīt, pievienojot savas mīļākās ogas, augļus, riekstus vai šokolādi! Mēs vēlamies, lai jūs pavadāt laiku virtuvē ar prieku.

Kūka bez cepšanas ar iebiezināto pienu
SASTĀVDAĻAS KRĒMAM
  • 200 g cepumi
  • 3 olas
  • 250 g kondensētais piens
  • 400 ml piens
  • 1/2 tējk. vaniļas cukurs
  • 200 g sviesta
SASTĀVDAĻAS GLAZŪRAI
  • 4 ēdamk. cukurs
  • 4 ēdamk. kakao
  • 1/2 glāze piens

PAGATAVOŠANA

Saputo olas mazā katliņā līdz vienmērīgai konsistencei.
Pievieno pienu, iebiezināto pienu un vaniļas cukuru. Rūpīgi sajauc visas sastāvdaļas.
Liek katliņu uz mazas uguns un karsē maisījumu līdz vārīšanās temperatūrai. Tad noņem gatavo krēmu no karstuma un ļauj tam atdzist.
Ir pienācis laiks gatavot šokolādes glazūru. Šim nolūkam ​​metāla traukā liek cukuru un kakao, pēc tam pievieno pienu. Labi samaisa, lai izvairītos no kunkulīšiem.
Liek trauku uz mazas uguns un, nepārtraukti maisot, vāra glazūru, lai masa veidotu viendabīgu konsistenci. Kad viskozais maisījums ir gatavs, noņemiet katlu no uguns.
Ej uz nākamo lapu, lai skatītu pagatavošanas gaitu tālāk!

Pievienot komentāru