Detoksikācija: Iedarbīgs 3 dienu organisma attīrīšanas kurss, kas maksā mazāk nekā 10 eiro

Detoksikācija

Detoksikācija: Mums visiem vajadzīgs kāds pārtraukums, lai atslābinātos, atpūstos, uzlādētos ar enerģiju un atjaunotu ķermeni, prātu un garu.

Dažādas attīrīšanās programmas, ja vien tās nav pārspīlētas, ir labs veids, kā sniegt ķermenim nepieciešamo atpūtu. Piedāvājam vienu no labākajiem un pieejamākajiem variantiem.

 

Detoksikācija: Trīs dienu plāns

Vajadzēs
4 citronus
4 ēdamkarotes Himalaju rozā sāls

Šīs trīs dienas iesaka dzert tikai citronūdeni ar sāli, tāpēc pirms šādas detoksikācijas programmas jāņem vērā savs veselības stāvoklis. Katru dienu jāizdzer vismaz 2 litri šķidruma!

 

Detoksikācija: Pirmā diena

Ūdens ar sāli

Attīra resno zarnu, kurā var sakrāties dažādas vielas, kas veicina svara pieaugumu un toksīnu uzkrāšanos.

No rīta sajauc divas ēdamkarotes jūras sāls ar litru silta ūdens. Labi samaisa un izdzer uzreiz, pat ja jāaizspiež deguns, to darot. Ieteicams palikt vannasi stabas tuvumā, jo tālāk sekos zarnu trakta attīrīšanās.

Lasi arī: 5 triki, kā jūras sāls noderēs saimniecībā. Izlasi un saglabā!

Piebilde: daudzos avotos minētas divas tējkarotes sāls, bet divas ēdamkarotes dos labāku efektu. Bet sākt var arī ar divām tējkarotēm!

Visas dienas garumā dzer siltu ūdeni ar citronu, lai attīrītos no toksīniem un nodrošinātu pietiekamu C vitamīna daudzumu.

Vakarā ieej karstā vannā un atslābinies. Izvairies no nedabīgu kosmētikas līdzekļu lietošanas, jo tajos ir ķīmiskas vielas un tie paši toksīni, no kuriem cenšamies atbrīvoties. Soda matu mazgāšanai, ābolu etiķis kondicioniera vietā, avokado maskai un kokosriekstu eļļa mitrināšanai – labas alternatīvas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru