Ko mums nesīs pieci divnieki 22.12.2020.? Vangas pareģojumi


Pareģojuma noslēpumus sola atklāt Sergejs Kostornojs, kas sevi dēvē par leģendārās bulgāru gaišreģes Vangas tuvu draugu.

Kostornojs, kurš sevi dēvē par slavenās Bulgārijas pareģes Vangas tuvu draugu un līdzgaitnieku, cilvēcei pareģoja briesmīgas nepatikšanas “piecu divnieku dienā”, kas būs 22. decembrī — 22.12.2020.

Pirms gada viņš izteica šokējošu paziņojumu, ka gaišreģe zināja par epidēmiju, kas aptver pasauli 2020. gadā, bet tagad apgalvo, ka Vanga paredzējusi arī citus uzbrukumus. Taču, kas tieši tas būs, aklais pareģotājs pagaidām nevar pateikt.

“Ir kāds tabu, kas tika dots pirms daudziem gadiem. Lūk, dīvainība ir tāda, ka pareģojumu par koronavīrusu man bija atļauts atklāt septiņas dienas, bet nākamā ne mazāk svarīgā un sensacionālā diena ir arī nedēļu pirms jaunā gada,” viņu citē StarHit.ru.

Pēc viņa vārdiem, Vanga nekad nav nosaukusi precīzus datumus, bet tikai raksturīgas gada pazīmes. Bet žurnālists ir pārliecināts, ka 22. decembrī ir jābaidās no kādām neparastām parādībām.

“Viņa teica: “Saulītē sildīsimies, un melna ēna kritīs pāri saulei. Apstākļu sakritība 21. un 22. decembrī izraisīs drausmīgu uzliesmojumu Saulē. Es nerunāju par to, ka elektroniskie aparāti ir nederīgi. Dievs ar viņiem. Bet kā tas ietekmēs daudzu cilvēku psihi?” Kostornojs izteicies kādā Krievijas resursā.

Tomēr, kā atzīmē izdevums, lielu darbu šāda pareģošana nav prasījusi, jo astronomijas laboratorija jau pirms dažām dienām publicēja magnētisko vētru prognozi 2020. gada decembrim. Zinātnieki aprēķinājuši, ka no 20. līdz 22. decembrim Zemes magnētiskajā laukā būs vērojamas anomālas parādības un paaugstināta aktivitāte.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Zvaigžņu lietus decembrī. Kā sagaidīt Ursīdas un Geminīdas?

Šī horoskopa zīme DECEMBRĪ būs neticami veiksmīga, prognozē astrologs Vlads Ross

Lielais horoskops DECEMBRIM visām zodiaka zīmēm. Ko sola gada pēdējais mēnesis?

Pievienot komentāru