“Atsakos būt par rezerves variantu.” Sieviete atklāj, kāpēc gatava atstāt mīlētu vīrieti

Foto – Pixabay

Nav jēgas attiecībām, kurās viens partneris sevi atdot, bet otrs – vienaldzīgi pieņem, raksta Katrīna.

Neesmu no tiem cilvēkiem, kuri piekristu “rezerves aerodroma” lomai. Tā sacīt, kamēr tev nav labākas, es tepat vien esmu. Atvaino, bet tas nav stāsts par mani. Atsakos būt par kāda vīrieša rezerves variantu. Ja kāds to līdz šim nav sapratis vai atsakās pamanīt – piedod, mūsu tikšanās bijusi kļūda.

Godīgi sakot, neredzu jēgu attiecībām, kurās viens no partneriem tikai atdod, bet otrs vienaldzīgi pieņem. Un turklāt pat neapzinās to vai izliekas, ka tā tam jābūt.

Jā, es tevi patiešām mīlu. Bet gribu, lai mīlestība būtu abpusēja. Pretējā gadījumā manas jūtas pārvēršas par pašmocībām. Mana sirds lūzt no sāpēm Bet es sevi pietiekami mīlu, lai to neciestu pat tevis dēļ. Atvaino, ja vari.

Tagad tu saproti, par ko es runāju. Ja tu mani pietiekami stipri mīli, tad izvēlēsies mani katru dienu. Un apliecināsi to ar rīcību un jūtām.

Saprotu, ka dzīvē viss nevar būt vienmēr priecīgi un vienkārši. Droši vien būs dienas, kad ciest nevarēsim viens otru. Kad tu mani kaitināsi līdz vājprātam, bet es – tevi. Tas ir normāli, tāda ir dzīve.

Būs brīži, kad mēs, iespējams, tik ļoti nogursim no cīņas par mūsu mīlestību, ka gribēsies vienkārši padoties, aiziet un aizmirst. Bet būs arī mirkļi, kad viss, kas man vajadzīgs, būs tavas rokas un maigais apskāviens. Tas pildīs sirdi ar laimi, bet dvēseli ar mieru un harmoniju.

Un viss tikai tāpēc, ka tu izvēlējies mani. Neskatoties ne uz ko un ne uz vienu.

Gribu, lai mēs abi vienmēr izvēlētos viens otru – gan priekos, gan bēdās. Ja tev tas šķiet pārāk sarežģīti, atvaino, ļauj man vienkārši iet. Atlaid.

Kā redzi, mīlestības formula ir ļoti vienkārša. Svarīgākais ir viens vienīgs vārds – IZVĒLE. Un mīlestība nepavisam nav tauriņi vēderā. Tā ir izvēle, ko mēs izdarām katru dienu KOPĀ ar savu partneri.

Jūs izvēlaties viens otru pastāvīgi un vienmēr. Jūs izvēlaties mīlēt viens otru un cīnīties par savām attiecībām. Lūk, tāpēc man tik svarīgi zināt, ko tu esi izdarījis un turpini darīt manā labā katru dienu.

Tu izvēlies pat tad, kad es pati sev nepatīku un sev kritu uz nerviem. Izvēlies, kad no rītiem nekādi nespēju sevi piespiest piecelties no gultas. Izvēlies, kad esmu lieliskā noskaņā, starojoša un neatvairāma. Izvēlies, kad esmu garlaicīga vai nikna. Un izvēlies, kad smejos pilnā kaklā.

Gribu, lai tu mani pieņemtu tādu, kāda esmu. Īstu. Dažādu. Bez uzlīmēta smaida un izlikšanās.

Lai tu mani izvēlētos. Mīlētu mani. Cienītu mani. Izvēlētos katru mīļu dienu. Man nav ne laika, ne vēlēšanās spēlēm un atjautības uzdevumiem. Negribu būt tavs “rezerves variants”.

Ja neesi gatavs vai negribi izdarīt šo izvēli, tad vienkārši – piedod un ar dievu. Tu neesi vienīgais vīrietis uz Zemes. Es noteikti vēl sastapšu savu Mīlestību, kuras vērta esmu. Noteikti atradīšo to, kurš reiz izvēlēsies un turpinās to darīt katru dienu.

Pievienot komentāru