Kevins Ārdžejs Bērziņš? Modīgos bērnu vārdus komentē numerologs Kristaps Baņķis

Foto – Pixabay

Kā esat ievērojuši, līdz ar jauno gadu tūkstoti parādījās izteiktāka tendence bērniem likt dubultvārdus. Uzskaitīšu numeroloģiskso plusus un dažus mīnusus, piedāvā astrologs, numerologs Kristaps Baņķis.

Plusi: Numeroloģiski bērnu dzimšanas datu pamatmatrica, kas nosaka rakstura struktūru un dzīves izpausmju potenciālu realizāciju, dēļ 20.. ir “plikāka”. 2000.-2009. dzimušajiem bieži vien iztrūkst motivējošā “1”, kas virzīja visus 19..g. dzimušos uz mērķi. Proti, 19…gades vecāki radīja 20…gades bērnu, kas KARDINĀLI atšķiras dzīves motivācijā. Ko tādu pasaule nepiedzīvo bieži!

Tāpēc daudziem gadsimta mijā dzimušajiem ir ļoti augsta divniekam piemītoša sensivitāte (negatīvi – alerģijas utml), bet maza vēlme un motivācija savā dzīvē ko sasniegt, trūkst gribasspēka jeb viennieka.

Tieši tādēļ ĻOTI SVARĪGA kļūst no vārda un uzvārda Burtiem (pārvērsti skaitļos) “iekšējā matrica” (mana numeroloģijas skola ir vienīgā LV, kas šo metodi pilnībā pārvalda un atspoguļo www.numopro.lv, ko var aplūkot arī bezmaks datu izveidē), uzsver Baņķis.

Vārdu un uzvārdu “iekšējā matrica” var ļoti būtiski pārveidot dzimšanas datu skaitlisko vibrāciju un nosaka 4 (!) no 5 numeroloģiskā koda skaitļiem, kas veido motivāciju, attieksmi, uztveri, prāta spējas, liktens atbalstu utml (karmas mērķus tik nemaina!).

Tad, lūk, jauno bērnu “patukšās” matricas rūtis VAR TIKT PIEPILDĪTAS ar jēdzīgu vārda un uzvārda kombināciju. Viņiem tas ir svarīgāk nekā mums, kuri dzimuši 19… un kuriem iedoti dzelžaināki liktens uzstādījumi. Jaunlaiku bērni ir elastīgāki un savu karmu vairāk veido pašu spēkiem.

Īpaši tas attiecas uz tiem, kuriem viens vai divu vārdu salikums ir retums Latvijā (zem 10 cilvēkiem). Tā kā nāku no ģimenes, kurā pieciem cilvēkiem vārdi nav atrodami kalendāros un dieviem ir vienīgie Latvijā, zinu, ko runāju.

Šķir nākamo lapu un lasi, kādi mīnusi ir dubultvārdiem!

Pievienot komentāru