TESTS: Izvēlies debesis un uzzini, ko slēpj tava zemapziņa!

Personība sastāv no īpašību kopuma, kas nosaka mijiedarbības veidu ar citiem cilvēkiem. Cik labi jūs pārzināt savu uzvedības modeli?

Lai vairāk vai mazāk to izpratu, varat atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem. Ko jūs vēlaties darīt nedēļas nogalē? Kas tevi bērnībā darīja laimīgu? Kāda būtu tava ideālā diena? Kas visvairāk tevi biedē? Ja atbilde iešaujas prātā uzreiz, tad tu ļoti labi izproti, kas slēpjas tevī.

Arī šis tests palīdzēs labāk izzināt sevi. Varbūt jūs uzzināsiet kaut ko tādu, ko tu par sevi pat nenojauti. Vispirms jums jāizvēlas debesis, kas vislabāk atbilst jūsu noskaņojumam.

Rezultāti ir parādīti zemāk. Izlasiet aprakstu un salīdziniet to ar jau esošo ideju par sevi.

Debesis # 1

Jūs esat ļoti godīgs cilvēks, pat pārmērīgi. Viss, ko tu domā un jūti, atspoguļojas tavā sejā, tu pat nemēģini to slēpt , jo vairāk par visu vērtē patiesumu. Jums nepatīk liekulība, iedomība un izlikšanās.

Jūs esat apzinīgs un atbildīgs cilvēks. Tāpēc, jūsu radiniekiem, draugiem un kolēģiem patīk sazināties ar jums, zinot, ka jūs esat cilvēks uz kuru var paļauties.

Tajā pašā laikā jūs esat diezgan jutīgs. Rupjš vārds, kas tiek izteikts jūsu virzienā, jums var būt ļoti sāpīgs. Ar kairinājumu, ko tas izraisa, parasti cenšaties tikt galā pašu spēkiem, un tad pārlieciniet sevi turpmāk būs laipns, draudzīgs, atvērts visiem cilvēkiem.

Debesis #2

Jums patīk miers. Mēģināt izvairīties no strīdiem un konfliktu situācijām, bet, ja tas jau ir sācies, tad jūs tos atrisināt. Tāpēc jūs laipni sauc par miera nesēju.

Attiecībās ar citiem tu parasti esi gudrs un laipns, nežēlo komplimentus, uzslavas un uzmundrinošas piezīmes. Protams, tādos gadījumos, kad cilvēki to pelnījuši, jo ar pielīšanu tu nenodarbojies.

Parasti jūs tiekat uztverta kā jauka un labvēlīga persona, jo tieši tāda jūs arī esat.

Debesis # 3

Tu esi gadījumu cilvēks. Jūs rīkojaties spontāni, jūs paļaujieties uz apstākļiem, bieži vien pieņemat lēmumus ceļā un paļaujieties uz intuīciju.

Viss labākais notiek tavā dzīvē, kad sāc ticēt savai veiksmei un tam, ka tu esi pelnījis labo. Lai sasniegtu panākumus, jums vienkārši ir nepieciešams ieklausīties sevī un sekot savai iekšējai balsij.

Cilvēki mīl tevi par enerģiju, sarežģītību, pozitīvu domāšanu un gara priecīgumu.

Debesis # 4

Zinātkāre ir jūsu otrais vārds. Jūs mūžīgi meklējat jaunas zināšanas un atklājumus. Ceļojums vienmēr uzmundrina jūs, jo ar tā palīdzību ir iespējams realizēt atklājēja ambīcijas.

Rutīna un ierastais var likt tev justies skumji. Šajā gadījumā jums ir jāatrod sev izklaide, jākoncentrējas uz kaut ko, kas rada interesi. Pretējā gadījumā nevar izvairīties no neapmierinātības ar sevi un šīs pasaules organizāciju.

Protams, draugi tev daudz nozīmē. Bet dažreiz tev ir nepieciešams laiks vienatnē, lai pārstartētu savas domas.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru