12 gadus veca meitene pieņēma savas mātes dzemdības. Brīnumu brīnums! FOTO

Sarežģītā tēma par attiecībām starp vecākajiem un jaunākajiem brāļiem un māsām vienmēr ir bijis bagātīgs avots daudzām diskusijām. Bieži vien šīs attiecības aprakstītas no negatīvās puses. Taču gadās arī otrādi- vecākais bērns izlūdzas mammai un tētim jaunāko brāli vai māsu. Šodien stāsts tieši par to.

Pēdējās dienās internetu pārņem neticami attēli, kuros 12 gadus vecā Džeisija palīdz piedzimt savam brālītim. Vecākā māsa ar atbildības sajūtu maigi pietur mazuļa galvu. Fonā ārsts kontrolē visu procesu. Ir vērts atzīmēt, šis ir trešais bērns Džeisijas mātei Dede Karavejai.

Pēc attēlu publicēšanas internetā, lasītāji sadalījās divās nometnēs: daži uzskata, ka vecākiem ir tiesības atļaut bērniem piedalīties šādā visai ģimenei svarīgā notikumā, bet citi norāda, ka šāda neapdomīga rīcība var radīt neatgriezenisku kaitējumu bērna psihei.

Fotogrāfijas tika uzņemtas Misisipi štatā. Diez vai mūsu slimnīcās ļautu nepilngadīgajiem atrasties dzemdību telpā. Amerikā šāda prakse ir atļauta…

Karaveju ģimene dzemdību nodaļā atradās pilnā sastāvā.

Pusaudze Džeisija raudāja koridorā, jo nevarēja mammai palīdzēt.

Pēkšņi iznāca ārsts un pajautāja, vai meitene pati gribētu piedalīties dzemdībās.

Visi ģimenes locekļi bija vienisprātis: nav nekas nepareizs, ka bērns tiek iesaistīts šādā svarīgā notikumā.

Pēc Dedes Karavejas teiktā, meita jau gribējusi piedalīties vidējā dēla Zaidena dzimšanā, taču tolaik mamma bijusi pret šādu piedalīšanos, jo meita vēl bijusi pārāk maza.

Tagad vecāki uzskata, ka viņu meita ir jau diezgan nobriedusi un apzinīga, kāpēc gan neļaut viņai būt daļai no ģimenes šādā izšķirīgā brīdī?

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru