Šis sociālais eksperiments pierāda labsirdības īsto vērtību! Nevērtē cilvēkus pēc to ārienes! FOTO/ VIDEO

Brāļi Mohammedi (Mohammed) un Etajims(Etayyim) dzīvo Ņujorkā. Viņi ir slaveni ar saviem drosmīgajiem sociālajiem eksperimentiem, kas atklāj iekšējo pasauli cilvēkiem ar dažāda līmeņa ienākumiem.

Šoreiz, brāļi Mo un Ets, kā viņi sevi sauc, ir nolēmuši parādīt to, kas notiek bezpajumtnieku dvēselēs un kā uz tiem reaģē citi. Viņi izmantoja slēptās kameras, lai novērotu nabadzīgu veterāns, kurš lūdza sīknaudu ēdienam. Gandrīz visi cilvēki vienaldzīgi pagāja garām un mēģināja ignorēt vīrieti ar izstiepto roku.

1 (1)

Tad Mo un Ets nolēma nolikt blakus pārģērbtu bezpajumtnieku bērnu, kuru notēloja viņu jaunākais brālis Omārs. Kopā ar kartona zīmi: “Lūdzu, palīdziet man. Es esmu izsalcis! ” viņš apsēdās uz ietves blakus bezpajumtniekam.

2 (1)

Redzot ubagojošu bērnu, apkārtējie nekavējoties sāka ziedot viņam naudu. Tomēr veterāns joprojām tika ignorēts.

21

Turklāt, redzot bērnam blakus bezpajumtnieku vīrieti, garāmgājēji sāka izturēties pret viņu ar naidīgumu. Sieviete- policijas virsniece, kura pirms mirkļa deva naudu ubagojošam bērnam, sāka lasīt vīrietim morāli, lai iet meklēt darbu. Bet pret viņa atvainošanos un paskaidrojumiem vien atcirta ar sitienu pa cepures nagu.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru