Paskaties uz savu mazo pirkstiņu – uzzināsi, kā tev veiksies naudas lietās!


Ja uz mazā pirkstiņa daudz sīku līniju, cilvēks ir finansiāli aktīvs un visiem spēkiem tiecas sasniegt vēlamo labklājības līmeni.

Tas, kā likums, viņam arī izdodas, tomēr spožie brīži mijas ar izteiktiem taupības periodiem, kad nākas skaitīt katru grasi.

Mazais pirkstiņš, uz kura vīd tikai dažas līnijas, parasti ir tiem, kas mīl naudu krāt, bet bagātību nepadara par savas dzīves mērķi. Un šie ļaudis īstu trūkumu parasti nepiedzīvo.

Ja uz mazā pirkstiņa ir krustenisks tīklojums, tas norāda uz tieksmi vairot savus ienākumus un gatavību pie tā nopietni piestrādāt. Lielu naudu liktenis gan nesola, taču šādas plaukstas īpašniekam izdosies gan bez sāpīgiem zaudējumiem izkārpīties no “krīzītēm”, gan arī piepildīt visas saprātīgās vēlēšanās. Šos ļaudis ciena darba devēji un ģimenes locekļi, kas allaž gatavi grūtajos brīžos palīdzēt.

Savukārt aplīši uz mazā pirkstiņa vēsta, ka darīšanas ar lielām naudas summām beidzas ar lielām nepatikšanām. Tāpēc bez ārkārtējas vajadzības neņemiet kredītu, nedzenieties pēc bagātības, un, ja jāpārdod īpašums, nedariet to pats, bet uzticiet speciālistiem.

Trīsstūrīši uz mazā pirkstiņa nozīmē to, ka naudas dēļ cilvēks ir spējīgs atteikties no mīlestības un draudzības. Tas ir patiesi nelaimīgs cilvēks, kaut par trūkumu nevar žēloties.

Ja uz mazā pirkstiņa redzama zvaigznīte (punktiņš, no kura iziet stari), cilvēkam nauda var nest nelaimi. Ja to pamanāt un aizraujaties ar azartspēlēm, nekavējoties tieciet no šī niķa vaļā. Un, lai lieki nerotaļātos ar likteni, arī ģimenes finanses labāk uzticiet partnerim vai vecākiem.

Pievienot komentāru