TESTS. Kas tu esi attiecībās?

Izvēlies kādu no skaistajām svecēm un uzzini, kas tu esi attiecībās. Iespējams, šāds psihologu izveidots tests var pat padarīt tās harmoniskākas.

Pirmā svece
Tev svarīgi, lai attiecībām būtu laba perspektīva. Tu tiecies daudz darīt kopā ar tuvo cilvēku, kā arī rūpējies, lai kopā pavadītais laiks būtu patīkams. Tu attīsti ikvienas attiecības.

Otrā svece
Tu neielaid savā dzīvē liekus cilvēkus un rūpējies par to, lai neviens neienestu domstarpības un negatīvas lietas attiecībās ar tavu mīļoto cilvēku. Tu sargā un stiprini attiecības.

Trešā svece
Tu nogludini asos stūrus un izvairies no strīdiem, kas var izraisīt konfliktus. Ja tomēr jāšķiras, tu centīsies atstāt iespēju salīgt mieru. Tu esi īsts miera nesējs.

Ceturtā svece
Tu rūpējies par tuvo cilvēku, cenšoties padarīt attiecības garīgi un fiziski ērtas. Tu piedod to, ko iespējams piedod, un centies otru cilvēku pēc iespējas biežāk iepriecināt. Tu attiecībās esi mīlošā sirds.

Piektā svece
Tu centies, lai attiecībās biežāk būtu skaisti, neparasti brīži un patīkami pārsteigumi. Tu esi estēts un romantiķis savās attiecībās.

Sestā svece
Tu uzņemies atbildību par tuvo cilvēku, izvēlies labākos lēmumus, ja tas nepieciešams. Tu attiecībās esi līderis un dominējošā puse.

Pievienot komentāru