Joki mazi: astrologi nosaukuši četras atriebīgākās horoskopa zīmes

Astrologi nosaukuši visatriebīgākās zodiaka zīmes. Eksperti brīdina, ka labāk nešķērsot ceļu, jo vēlmē atriebties tie var būt ļoti bīstami cilvēki.

Skorpions

Neapšaubāmi, līderība reitingā pieder Skorpionam. Ja jūs viņu apvainosiet vai pāriesiet viņam pār ceļu, nekavējoties pārvācieties uz citu pilsētu, dzēsiet sevi no visiem sociālajiem tīkliem, mainiet savu vārdu un atrodiet personīgo apsardzi.

Saniknots Skorpions – visnāvējošākais cilvēks uz planētas. Viņš ir viltīgs, izsmalcināts un gudrs, tāpēc upurim nav nekādu izredžu izvairīties no pelnītā soda.

Zivis

Nekaitīgās un maigās Zivis aizvainotas vai sadusmotas var kļūt par nešpetnām piranjām, izdalot indi un radot ar jums baumas un naidu.

Vērsis

Kuru gan nebiedē nikns Vērsis, kaut arī tas ir neitrāli noskaņots? Un tagad padomājiet par to, kas var notikt, kad jūs sadusmosiet Vērsi tik lielā mērā, ka viņš gribēs atriebties? Jums vienkārši parādīsies asins ienaidnieks, kurš grib padarīt jūs nelaimīgu. Vērsis nedzels kā Skorpions vai neturēs mūžīgu aizvainojumu kā Zivs.

Viņš tikai pārvērtīs jūsu dzīvi spīdzināšanā, līdz sagribēs piedot. Bet stūrgalvīgiem cilvēkiem piedot ir ļoti grūti.

Jaunava

Jaunava, iespējams, ir vismazāk atriebīgā šajā sarakstā, bet Jaunavas atriebības forma izpaužas kā pasīvi agresīvi komentāri un darbības.

Dažreiz, saskaroties ar šo zīmi, jūs vienkārši jūtat, kā no tās nāk negatīvi viļņi uz jūsu pusi. Jaunavas uzmanība uz detaļām, īpaši atriebībā – tā nav tikai izsmalcināta spīdzināšana, bet visīstākais psiholoģiskais uzbrukums, ko grūti izturēt.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Trīs mīlošākās horoskopa zīmes. Kuras tās ir, skaidro astrologi

Kas jāizdara līdz 2020. gada beigām? Astrologu ieteikumi katrai horoskopa zīmei

COMMENTS

Pievienot komentāru