10 gadus šī meitene slēpa savu īpatnību, bet nu ir piekritusi fotosesijai! FOTO

3

“Reiz es sajutu, ka vienkārši nevaru turpināt šādi dzīvot. Es atstāju pirmsnāves vēstuli savam tēvam. Es uzrakstīju, ka man viss ir apnicis, un es gatavojos visam pielikt punktu.”

4

Tomēr viņa atrada spēku, lai dzīvotu tālāk. Viņa ir iemācījusies samierināties ar sāpēm un slēpt savu trūkumu. Tai pašā laikā 24 gadus vecā meitene tik ļoti kautrējās no sava ķermeņa, ka 6 mēnešus slēpa savu slimību pat no sava puiša, 27 gadus vecā Roberta.

5

“Kad es sēdēju blakus Robertam, skatoties filmas, es liku starp mums biezu segu, tāpēc viņš nejuta, cik liela ir mana kāja” saka meitene.

“Viņa bija ļoti piesardzīga,” saka Roberts “Un es tiešām neko nepamanīju. Protams, daudzas lietas viņa darīja aplinkus, citas- pie izslēgtas gaismas.”

Taču vienā brīdī Megana nolēma, ka viņa nevar to noslēpt mūžīgi. Viņa saprata, ka kādam ir jānoņem tabu no šīs tēmas un jāsalauž klusumu. Galu galā, viņa nav vienīgais cilvēks, kas cieš no šīs slimības! Ar savām fotogrāfijām un ierakstiem sociālajos tīklos Megana iedvesmo visus cilvēkus, kuriem ir kauns no saviem ķermeņiem.

6

“Es nesaprotu, kāpēc man bija slēpjas tik ilgi bija jāslēpjas. Es nevienai meitenei nenovēlu iet caur to, ko man nācās paciest. Dažreiz man šķita, ka ir labāk mirt, nekā dzīvot ar limfodēmu. Tagad, kad es atklāti runāju par šo problēmu, es esmu neticami atvieglota!”

7

“Neviens nav ideāls, bet slēpties visu savu dzīvi un baidīties- nav risinājums. Dzīve- unikāla Dieva dāvana, un es gribu dzīvot to pilnībā! “saka Megana.

Limfodēma šobrīd nav ārstējama, bet meitene var iegūt ilgstošu atvieglojumu, ja tiks veikta liposakcija. Problēma ir tā, ka veselības apdrošināšanas uzņēmumi uztver liposakciju kā kosmētisku procedūru, tāpēc neapmaksā to.

8

Jo ilgāk Megana atliek procedūru, jo sliktāks kļūst viņas stāvoklis. Tāpēc viņa nolēma pati sakrāt līdzekļus operācijai. Mēs ceram, ka tas izdosies!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru