10 gaišreģa pazīmes. Uzzini, kas ir gaišredzība un vai tev piemīt šī spēja!

Foto – Pixabay

Gaišredzība ir reta psihiska spēja, kas piemīt vien mazai cilvēku grupai. Bet varbūt tu esi viens no viņiem? Zemāk minēti piemēri, kas liecina – tu, iespējams, esi gaišreģis!

Kā zināms, gaišreģi var paredzēt nākotni. Tātad – kā tu vari saprast, vai tev piemīt šī spēja?

Lūk, 10 pazīmes tam, ka tu esi gaišreģis!

1. Tev ir nosliece runāt pašam ar sevi
Tev ir nosliece runāt ar pašam ar sevi, kad neviena nav blakus? Kā likums, tu pļāpā, kad veic ikdienas darbus? Vai tu uzskati, ka laiku pa laikam tu izsaki zināmus komentārus attiecībā uz savu dzīvi? Vai arī tu runā pats ar sevi, lai nomierinātos, kad tevi piemeklē stress, vai tad, ka mēģini atrisināt kādu problēmu?

2. Tu dod priekšroku mācīties klausoties, nevis lasot vai skatoties
Tu nespēj koncentrēties, kad tev lūdz izlasīt tekstu? Tu aizmiedz, skatoties kinofilmas vai televizoru? Tu vienmēr klausies, kad gribi kaut ko atcerēties? Tiem, kas labi uztver un atceras informāciju, kad klausās, un neizmanto citas savas maņas, var piemist gaišredzības spējas.

3. Tu neieredzi pēkšņas vai skaļas skaņas
Tu, domājams, esi diezgan jūtīgs cilvēks, taču tā arī ir gaišredzības pazīme. Tevi bieži piemeklē galvassāpes un tu alksti pēc miera?

4. Tev patīk pavadīt laiku vienatnē, lai uzlādētu sevi
Ja tu esi gaišreģis, ir ļoti svarīgi, lai tu sev sarīkotu “taimautu”. Pārāk stiprs troksnis nodara kaitējumu tavai vispārējai veselībai un labklājībai. Tev ir svarīgi atrasties mierā un klusumā, lai saņemtu vēstījumus no garīgās pasaules, citādi tu vari palaist garām svarīgu informāciju.

4. Tu bieži dzirdi zvanīšanu vai džinkstēšanu ausīs
Tu dažkārt dzirdi skaļu zvanīšanu, kad mēģini aizmigt? Vai tev bieži parādās troksnis ausīs? Tie, kas atzīst faktu, ka viņi ir gaišreģi, spēj kontrolēt šīs skaņas un pat spēj palūgt garus to “nedaudz klusināt”, ja tie kļūts pārāk skaļi.

5. Tu dzirdi čukstus
Ja tu dzirdi čukstus vai citas skaņas, kad zini, ka blakus nav neviena, tas liecina, ka gari cenšas sazināties ar tevi.

6. Tevi vienmēr dēvē par labu klausītāju
Vai tu esi draugs, pie kura cilvēki vienmēr vēršas, kad viņiem vajadzīgi padomi vai konsultācijas? Vai citi bieži tev saka, ka tev vajag ņemt samaksu par saviem pakalpojumiem? Vai tu vienmēr ļauj otram cilvēkam izteikties, bet pats uzmanīgi viņā klausies?

7.Tu spēj dzirdēt balsis savā prātā, kuras dod tev padomu
Ja tu bieži dzirdi balsis savā prātā, kas dod tev padomus, kuri izrādās noderīgi, tad pacenties veltīt uzmanību šai zīmei, tāpēc, ka tu, iespējams, esi gaišreģis.

8. Tu dzirdi to, ko citi nespēj saklausīt
Tu sadzirdi to, ka ēkas vai citas līdzīgas struktūras izdala saklausāmu troksni vai kaut kādas skaņas. Tava dzirde vienmēr ir bijusi īpaša, un tu paļaujies uz to vairāk nekā uz citām savām maņām? Tā vietā, lai tu censtos ieraudzīt kaut ko attālumā, tu pagriez galvu, lai tavas ausis šajā virzienā varētu sadzirdēt, kas notiek!

Ja tev piemīt vairākas no šīm gaišredzības pazīmēm, bet tu par šo talantu nezināji, tu vari mēģināt to attīstīt un uzlabot, pievēršot īpašu uzmanību jebkurām jebkādām netiešām pazīmēm, ar kurām tu saskaries savā dzīvē, sākot no šā brīža!

Avots: “esotericblog.ru”

Pievienot komentāru