10 slavenības, kas aizmirsušas par diētām un uzresnējušas līdz nepazīšanai! FOTO

7. Eva Longorija

Skatoties uz Evu, nekavējoties nāk atmiņā viņas varone Gabija no “Bīstamajām mājsaimniecēm”, kura cītīgi sportoja un neļāva sev iegūt lieku kilogramu. Bet tagad aktrise, šķiet, ir pilnīgi atslābusi. Un, par ko uztraukties, ja viņas apaļās formas tik ļoti patīk viņas vīram!

8. Džūlija Robertsa

Grūti iedomāties, ka šī slaidā sieviete kādreiz kļūtu apaļa. Bet viņa pieņēmās svarā par 20 kilogramiem pēc laulības šķiršanas no viņas vīra, tāpat kā Furtado. Ak, šie vīrieši!

9. Aišvarija Raja

Pēc dzemdībām šo indiešu skaistuli nevar atpazīt. Viņas fani pat rakstījuši dusmīgas vēstules, ka viņa ir Bolivudas kauns, bet aktrise ir ļoti apmierināta ar savu izskatu, jo viņai tagad ir vissvarīgākā lieta – brīnišķīga meita.

10. Kellija Klārksone

Viņas domas sakristu ar Aišvarijas domām, jo pēc divu bērnu piedzimšanas viņa pieņēmusies par 20 kilogramiem. Bet Kellija neuztraucas, jo liekais svars ir cena, ko viņa maksā par iespēju iegūt tik laimīgu ģimeni.

Šīs slavenības ir kļuvušas neatpazīstamas, taču, neskatoties uz kritikas vilni, tās ir kļuvušas tikai laimīgākas.

Arī zvaigznes var atļauties nedaudz atpūsties, jo mēs viņus mīlēsim: resnus vai tievus, dizaineru apģērbā vai parastā treniņtērpā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: ofigenno.com

Pievienot komentāru