12 lietas, par kurām mums sameloja “Atpakaļ nākotnē 2”, kuru vēl joprojām nav 2015. gadā. FOTO

Mums tika rādīti pašaizšņorējošies apavi Nike Powerlaces

1

2012. gadā Nike prezentēja Mārtija apavu prototipu, bet 2014. gadā solīja to piedāvāt plašākai publikai. Pagaidām- nekā…

Mums solīja hidratoru, kurš mazu picu pārvērtīs lielā

2

Atcerieties, kā jūs sapņojāt izvilkt picu no kabatas, ielikt to krāsnī, un tā pārvēršas milzīgā picā tikai dažās sekundēs? Jā, arī mēs par to sapņojām. Diemžēl, līdz šim, ir izgudrots tikai dehidrators, kas tiesi pretēji- atbrīvo pārtiku no mitruma.

Viņi apsolīja mums hoverboard

3

Lai gan mēs jau esam ziņojuši par ļoti reālu hoverboard, tomēr tas spēja lidot vien pāris centimetru virs zemes, turklāt tas ir tikai prototips, kas nebūt nav tāds, kāds bija redzams filmā, turklāt tas nevar lidot virs ūdens…

Mūs ķircināja ar jaku- autožāvētāju

4

Mēs pat nevaram saprast, priekš kam mums tāda vajadzīga? Mēs taču nepeldamies ziemas jakā… Tomēr tas mums netraucē dusmoties uz viņiem, ka mūsdienās tāda neeksistē.

Viņi prognozēja, ka nākotnē visiem būs pieejams fakss

7

Tas varētu šķist patiesi, ja tie nebūtu novecojuši jau dinozauru laikmetā…

Viņi sameloja mums par dekoratīvu kanālu

5

Šie, iespējams, ir vieni no lielākajiem meliem. Nē, ne tāpēc, ka mēs gribam skatīties stulbu dekoratīvu kanālu, mēs vienkārši nevēlamies redzēt skumjo realitāti aiz loga, un patiesībā, mēs varētu lūkoties uz mīļāko seriālu, piemēram.

Viņi sameloja par māju durvju slēdzenēm, kas atpazīst pirkstu nospiedumus

6

Tas liekas diezgan vienkāršs izaicinājums, jo pat iPhone ir tāda funkcija. Tomēr, uzņēmēji nolēma, ka labāk aizsargāt mūsu dzīvi telefonā, nekā nekustamo īpašumu.

Viņi meloja par telefonbrillēm

8

Lūk, šī lietiņa ļoti atgādina Google Glass, bet re kur viss apmāns: mums tajās vajadzeja izskatīties neticami stilīgi, nevis kā pilnīgiem idiotiem.

Viņi mums sameloja arī par droīdu, kas izvedīs suni pastaigā

9

Protams, jūs varat maksāt personai, kas izstaidzinās jūsu mīluli, bet tas maksās tik daudz, ka ķīnieši varētu uztaisīt 10 tādus droīdus par to pašu cenu. Diemžēl, tas vēl nav izgudrots.

Viņi mums solīja robotizētu uzpildes staciju

10

Mūsdienās pie sūkņa neviena nav, vai ir kāds diedelnieks, kura palīdzība liek jums šaubīties, vai dot viņam dzeramnaudu vai arī viņš iztiks. Lūdzu, izgudrojiet robotu, mums jau apnicis lauzīt galvu par šo jautājumu!

Viņi apsolīja mums podus ar augļiem un dārzeņiem, kas atradīsies pie mūsu virtuves griestiem

13

Nav jau tā, ka mums tas būtu tik ļoti vajadzīgs, bet, iespējams, tas būtu baigi forši!

Un, protams, nekādu lidojošu auto…

14

Tikko paskatījāmies pa logu… joprojām nav…

FOTO: 4tololo.ru