13 slavenības, par kuru netradicionālo orientāciju jums nebija ne jausmas. FOTO

Iespējams, tas ir sāpīgi: būt kā bez prāta no kādas zvaigznes, vēlēties būt viņa apskāvienos… bet tad uzzināt, ka viņš ir homoseksuāls!

Nevar apstrīdēt, ka daži no medijiem manipulē ar mūsu jūtām. Un dažreiz pat izgudro “sliktās ziņas.” Mēs piedāvājam Jums Top 13 ar labi pazīstamiem vīriešiem un sievietēm, kas paši ir atzinušies netradicionālā orientācijā!

1.    Džims Pārsons

Aktieris no “Lielā sprādziena teorijas” nekad nav slēpis no paparaci savu partneri Todu Spivaku. Kopā viņi ir apmeklējuši publiskos pasākumus. Tomēr mutiska atzīšana sekoja tikai intervijā New York Times 2012. gadā.

2.    Megana Foksa

Skaistule atzina savu biseksualitāti intervijā žurnālam “Esquire” 2011. gadā.

“Es domāju, ka cilvēki piedzimst biseksuāli. Viņi izdara zemapziņas izvēli, pamatojoties uz sabiedrības spiedienu. Man nav šaubu, ka es esmu biksesuāla” teica Megana.

Pašlaik Foksa ir precējusies. Viņas vīrs- Braens Ostins Grīns. Pārim ir trīs bērni.

3.    Džodija Fostere

Faniem sen jau bija aizdomas, ka kaut kas ar viņu nav kārtībā. Taču oficiāls paziņojums sekoja tikai 2013. gadā.

2014. gadā Džodija apprecēja Adeksandru Hedisonu. Tomēr zvaigzne turpina uzturēt attiecības ar viņas bijušo vīru- Sidniju Bernardu. Viņiem ir divi kopīgi bērni.

4. Sintija Niksone

“Sekss un lielpilsēta” zvaigzne atzina homoseksualitāti 2004.gadā. Bet 2012. gadā viņa laboja pašas vārdus. “Precīzs apzīmējums manai orientācijai- biseksualitāte. Es uzskatu, ka tā nav izvēle, bet fakts. Mana izvēle ir tikai tajā, ka es izvēlējos būt lesbiete.”

Tajā pašā 2012. gadā Niksone bija precējusies ar Kristīnu Marinoni, senu savu draudzeni.

5.    Neils Patriks Harris

“Es esmu laimīgs kliedēt jebkādas baumas un maldus. Es ar lepnumu saku, ka es esmu ļoti laimīgs gejs” saka seriāla “Kā es satiku jūsu māti” varonis.

2014. gadā Neils apprecējās ar savu ilggadējo partneri Deividu Burtke. Viņi satikās 10 gadus!Šodien viņiem ir divi bērni- Gideons Skots un Harpers Grejs.

6. Rikijs Martins

Slavenais dziedātājs slēpis savu patieso orientāciju līdz 2010. gadam. “Es esmu lepns, ka esmu homoseksuāls vīrietis. Es esmu laimīgs būt tas, kas es esmu.” viņš teica.

Šobrīd Martins ir attiecībās ar mākslinieku Džovanu Josefu.

7. Ādams Lamberts

2009.gadā šova American Idol zvaigzne oficiāli uzlika punktu uz “i”. Viņa tiešā runa: “Es esmu gejs. Es esmu apmierināts. Tas ir mazliet smieklīgi, jo es nekad to neesmu slēpis. Es vienkārši izvairījos no šīs tēmas. Bet tagad es esmu atklāts. Ikviens, ar ko es strādāju, vienmēr zināja par manu personīgo dzīvi.”

8. Lady Gaga

Tas nav noslēpums, ka zvaigzne atbalsta seksuālo minoritāšu kustību. Bet reti kurš zina par Gagas atklāsmēm Endija Koena šovā 2013. gadā.

Dziedātāja atzina, ka viņai patīk “eksperimentēt” ar sievietēm. Viņas it kā ir drosmīgākas un vaļīgākas. Tolaik dziedātāja tikās ar Teiloru Kinniju. Viņa teica, ka seksuālā plānā viņš bija kā lesbiete.

9. Fērdžija

Dziedātāja par savām orientācijas īpatnībām runāja 2009.gadā. Visinteresantākais ir tas, ka atzīšanās brīdī, viņa bija pavadījusi tikai 5 mēnešus laulībā ar vīrieti. “Es esmu par brīviem uzskatiem” teica Fērdžija.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru