14. oktobrī – Pilnmēness. Astrologi iesaka nedarīt šīs lietas!

Pilnmēness vienmēr ir kā jauna robeža, kad enerģētika sasniedz augstāko punktu, un tas jāizmanto pareizi. Dažas lietas šajā dienā izdosies veiksmīgi, kamēr citas draud ar izgāšanos vai nepatikšanām.

Astrologi iesaka, ko noteikti nedarīt 14. oktobrī, kad pilns mēness atradīsies Auna zīmē, bet mēness – kvadratūrā ar Plūtonu. Šis aspekts nozīmē krīzi un pat cīņu, tomēr iespējams arī uzvarētu. Var izjukt ierastais dzīves ritms, bet ar aktīvu rīcību vari to pavērst sev par labu.

Ko nedarīt?
Nedrīkst pakļauties kārdinājumam. Ierastas kārtības izjaukšana spēcīgas Mēness un Plūtona ietekmes dēļ var satricināt morāles orientierus. Tādās dienās biežāk notiek sānsoļi, tiek lauzti svarīgi solījumi, izpausti sveši noslēpumi, nodoti ideāli.

Labākā stratēģija – nostiprināt savu iekšējo kodolu, atcerēties savas vērtības un tās saglabāt. Lai arī risks reizēm atmaksājas, bet ir liela starpība starp apzinātu risku un mirklīgu iegribu apmierināšanu.

Plānot darbus, kas prasa aukstasinību. Svarīgas tikšanās, biznesa sarunas, eksāmeni – tajos vari kļūdīties sīkumu dēļ.

Var pievilt nervi, Aunam pastiprinot impulsivitāti – iespējami strīdi uz līdzenas vietas konstruktīva dialoga vietā. Protams, datuma izvēle ne vienmēr atkarīga no mums, bet iespējams iekšēji sagatavoties, noskaņoties labam iznākumam, neļauties emocijām. Var meditēt. Jo mierīgāks un pārliecinātāks būsi, jo labāk.

LASI VAIRĀK: KĀ PILNMĒNESĪ PALĪDZ SUDRABA ROTAS

Spēlēties ar uguni un asiem priekšmetiem. Uzmanīgums un veselais saprāts ir labi padomdevēji, bet par nevajadzīgu risku vajadzētu aizmirst. Drošības tehnikas ievērošana virtuvē ļaus izvairīties no negadījumiem.

Vingrināties asprātībā. Jokot ar uguni nevajag arī pārnestā nozīmē – arī vārdiski asumi var nodarīt kaitējumu. Neveiksmīgs joks draugu vai kolēģu klātbūtnē var pamatīgi kaitēt reputācijai un padarīt tevi par rupekli nevis asprātīgu jokotāju. Ja jāuztur saruna, labāk turēties pie neitrāliem tematiem. Arī attiecībās ar mīļoto cilvēku labāk atcerēties par komplimentiem un romantiku, nevis apmainīties dzēlībām.

Skaidrot attiecības. Visas “nopietnās sarunas” labāk atlikt uz vēlāku laiku. Pirmdien izdosies vien sastrīdēties, bet katrs paliks pie sava, kas nozīmē, ka zemūdens akmeņi nodarīs vēl lielāku kaitējumu attiecībām.

Pievienot komentāru