15 gadīgas meitenes Facebook uzsāktais romāns beidzas traģiski. FOTO/ VIDEO

1

15 dienas pēc interneta romāna uzsākšanas Kailija tika brutāli izvarota un nogalināta.

Viņas sērojošie vecāki tagad stāsta patiesību par to, kas notika ar viņu meitu, lai nekas tāds nenotiktu ar kādu citu.

Lūks Hārlovs, izvarotājs, iepazinās ar Kailiju sociālajā tīklā, iemidzināja viņu ar mīļām un jautrām vēstulēm, iestāstīja meitenei, ka viņa viņam tiešām patīk. Kad viņš saprata, ka meitene noticējusi, viņš piedāvāja atnākt uz viņa dzīvokli Ibstockā (Lesteršīras pilsētas rajons, Anglijā).

2

Viņš piedzirdīja bērnu, un pēc tam izmantoja viņas bezpalīdzību. Nolēmis, ka ar to ir par maz, viņš aizvilka nabadzīti pie sava kaimiņa- Stefena Bidmana. Viņš ne tikai atkal izvaroja meiteni, bet arī nogalināja meiteni netālu no mājām. Kailija mēģināja cīnīties pretī ar ķieģeļiem un skrāpēja ar nagiem, bet bez rezultātiem.

Vēlāk izrādījās, ka Hārlovs bija dedzīgs šausmu filmu fans. Un viņa slimā fantāzija bija īsts Kailijas murgs. Viņš tika notiesāts uz 12 gadiem, bet viņa kaimiņš Bidmans- uz 35 gadiem cietumā. Bet vecākiem, kuri zaudējuši dārgāko- meitu, tas nav nekas.

3

Vietnē Youtube, pēc Kailijas tēva un mātes piekrišanas, tika publicēta dokumentālā īsfilma, kas tā arī tika nosaukta “Kailijas mīlestības stāsts”. Biedējošs un atmaskojošs, tas ir ieguvis 2,5 miljonus skatījumu, taču šis skaitlis pieaug. Pēc video publicēšanas, meitenes mamma uzrakstīja spēcīgu un atklātu vēstuli:

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu vēstuli un skatītos video!

Pievienot komentāru