Horoskops 15. novembrim. Jauns mēness Skorpionā

Pēc dažām dienām, proti, 2020. gada 15. novembrī, pienāks kārtējais jaunais mēness, kas norisināsies Skorpiona zīmes aizbildniecībā.

Jauns mēness ir fāze, kad saule, mēness un zeme atrodas aptuveni vienā līnijā. Turklāt mēness atrodas vidū starp sauli un zemi.

Šīs parādības ilgums ir aptuveni diennakti. Tālāk sākas augšupejošās mēness faze, un tas pakāpeniski “pieaug”.

Jauns mēness ietekmē cilvēka organismu. Raksturīgas, piemēram, ir straujas noskaņojuma, stresa un depresijas pārmaiņas. Šis laiks izceļas ar emocionālu nomāktību, satraucošiem stāvokļiem, noslēgtību un skumjām. Tieksme pēc izolēšanās ir asāka par vientulību.

Jauns mēness iestāsies 15.11.2020 plkst. 07:07. Tā ir pirmā mēness diena mēness kalendārā. Mēness būs
Skorpiona zodiaka zīmē. Mēness apgaismojuma procentuālā vērtība ir 0%. Mēness lēks plkst. 07:09, bet rietēs 16:32.

Novembra Jaunmēness īpatnības

Dzīvības spēki šajā laikā nav augstākajā punktā, tāpēc jāizvairās no pārslodzes. Nevajag sākt jaunas, īpaši, riskantas lietas.

Tas ir veiksmīgs periods vientulībai, pašanalīzei, iepriekšējo darbību novērtēšanai vai nākotnes plānošanai, kā arī izglītībai un aktīvajai sabiedriskajai darbībai.

Ko var darīt 15. novembrī

Jaunā mēnesī piemēroti domāt par vēlmēm un nākotnes plāniem, sapņot un iztēloties. Šis periods ir arī labi piemērots pagātnes analīzei, veco aizvainojumu piedošanai un tam, lai sagatavotos jauniem, nopietniem darbiem.

Labs laiks, lai atbrīvotos no kaitīgiem paradumiem. Uzsāktā diēta vai atslodzes dienā sekmēs organisma sārņu izvadīšanu, novērsīs dažādu slimību rašanos.

Vēlams izvairīties no negatīvām domām un emocijām, jāatvēl laiks priekam. Pirmā mēness diena ir tīra, gaiša un viegla. Vēlams izjust šo vieglumu.

Jaunā mēnesī iesaka aktīvu atpūtu, pastaigas dabā, vieglus fiziskus vingrinājumus, dievnama apmeklējumu, iešanu ciemos.

Ko nedarīt 15. novembrī

Jāizvairās no smagas fiziskas slodzes, svarīgu lēmumu pieņemšanas, jebkāda riska. Nevar sākt jaunu darbu. Nevajag aizrauties ar fiziskiem vingrinājumiem un izklaides pasākumiem.

Jaunā mēnesī daži cilvēki īpaši pārdzīvo vientulību, tos pārņem pesimistisks noskaņojums. Tāpēc nav vērts šajā dienā pārāk iedziļināties sevī, padoties apātijai un nopietni uztvert negatīvās domas.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Pilnīgi apskaužami: šajās horoskopa zīmēs dzimušie NOVEMBRĪ piedzīvos patiesu laimi

Kā sarežģītais 2020. gads beigsies visām horoskopa zīmēm? Uzzini jau tagad!

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

COMMENTS

Pievienot komentāru