16 gadīgs pusaudzis spēj izturēt 11 000 voltu spriegumu FOTO / VIDEO

E3

E7

E8

Visšokējošākais eksperiments bija pieskaršanās augstsprieguma vadiem kad ap puisi sapulcējās pūlis kas domāja, ka viņš vēlas izdarīt pašnāvību. Klātesošie cilvēki, ieskaitot viņa māti bija satraukti par puiša dzīvību, bet kad redzēja, ka ar viņu nekas slikts nenotika jutās atviegloti un reizē šokēti. Interesanti ir tas, ka viņš spēj izturēt tik lielu elektrisko spriegumu cik tas nepieciešams ir 500 mājām. Puisis uzskata, ka tā ir dāvana no dieva kuru viņš nedrīkst izniekot jo viņš spēj to ko neviens cits.

E4

Tagad puisis palīdz labot visu tuvākajā apkārtnē kas saistīts ar elektroenerģiju, naudu viņš par to neprasa, bet darbus veic kailām rokām. Ārsti ir veikuši vairākas pārbaudes, bet nekā neparasta nav atraduši kas padara pusi tik unikālu. Nākotnes plānu ziņā puisim ir vēlme kļūt par vadītāju valdības elektroenerģijas departamentā.

E2

«Viņam ir vēl divi brāļi 18 un 12 gadus veci, bet šīs neparastās spējas ir tik viņam» – Stāsta puiša mamma kas strādā par skolotāju vakara maiņas skolā saņemot par darbu 2500 rūpijas (£ 25). Viņa pilnībā atbalsta dēlu.

Nekādā gadījumā neiesakām veikt kādus veselībai bīstamus eksperimentus ar elektroenerģiju jo šādi cilvēki visā pasaulē ir tikai daži. Visi pārējie cilvēki gūs smagas vai mazāk smagas traumas kas visbiežāk noved pie roku, kāju amputācijas vai pat nāves!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: mirfactov.com