17 fakti, kurus jūs nezinājāt par filmu “Sātans pradas brunčos”.

11. Asistentes prakse

Lai labāk sagatavotos lomai, Anna tik tiešām uz laiku aizgāja strādāt par asistenti.

12. Nepaklausīgs mētelis

Atcerieties, ar kādu nepiespiestu eleganci un sava parakuma apziņu Miranda nomet savu mēteli? Šīs sekundes maksāja Merilai Stripai daudz nervu – tad roka sapinas mētelī, tad pats mētelis nekādīgi negrib nokrist… Kopā tika uzņemti vairāk nekā 30 kadri.

13. Uzņemšana Parīzē

Neskatoties uz ievērojamu kinolentes budžetu, režisori raizējās, ka filmēšana Parīzē nebūs viņiem pa kabatai. Bet beigu beigās viss pats atrisinājās, un Endija ar Naidželu tik tiešām pastaigājās pa modes galvaspilsētu.

14. Personāla Merilas Stripas Parīze

Bet nesalīdzināmas Merilas Stripas kadrs izrādījies nepiepildāms – tāpēc viņas Parīzes ainas uzņēma turpat Amerikā.

15. Hatovejas ciešanas

Filmēšanas laikā Anna burtiski rāvās uz pusēm starp uzņemšanas laukumu un personīgo dzīvi. Viņa tolaik tikās ar diezgan infantilu jaunu puisi, kurš uzspieda meitenei ne tikai pamest filmēšanos šajā filmā, bet atmest filmēties vispār. Par laimi, šis attiecības nebija pārāk ilgas.

16. Kostīmi uz  miljonu

Visi Mirandas tērpi – tikai un vienīgi zīmolu drēbes, rādītas priekš uzņemšanas ar labāko dizaineru rokām. To izmaksas kopā sastādīja apmēram 1 miljonu dolāru!

17. Uzaicinātas slavenības

No visiem pasaulē slaveniem dizaineriem uzņemšanā piedalījās tikai Valentino. Starp citu, Merilas Strīpas fascinējoša melna kleita ir tieši viņa roku darbs.

Lai arī 10 gadus vēlāk, bet šie fakti tāpat ir joprojām interesanti šī spilgtā kino šedevra pielūdzējiem. Pārsteidzoši, cik kolosāls ir filmēšanas grupas darbs – aktieru izvēli var uzskatīt par patiesi perfektu, un tas tiek sasniedzams ne katrā filmā.

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: marketium.ru

Pievienot komentāru