2-litrīgās krūtis viņai traucēja dzīvot. Taču lūgums, ar kādu viņa vērsās slimnīcā, šokēja ārstus. FOTO

“Vispirms es palielināju savu krūšu izmēru līdz izmēram četrarpus, kas prasīja 420 ml silikona. Man patika šīs krūtis, tās izskatījās ļoti iespaidīgi! Bet tad es sapratu, ka lielāks krūšu apjoms ļaus pelnīt vairāk naudas,” saka Kendija.

2

Pēc otrās operācijas modele saņēma implantus 1,2 litru apjomā, bet drīz vien viņas krūtis tika palielināts līdz neticamiem 2,5 litriem! Tiesa, rezultāts Kendiju neiepriecināja!

“Kad es pamodos pēc operācijas, tad uzreiz nožēloju. Jaunās krūtis ļoti spieda uz atslēgas kaula. Bez tam,dienas beigās mana mugura neticami nogura nēsāt šo svaru!” atzīstas Kendija.

4

Vēlāk sieviete samazināja krūšu izmēru, ievietojot jaunus sāls implantus 1,8 litru apjomā. Arī tas izraisīja briesmīgas neērtības, bet Kendija bija noraizējusies par kaut ko citu.

5

Sievietei vairs nepatika attālums starp krūtīm. Pēc viņas domām, tas izskatās neseksīgi un var kaitēt viņas biznesam. Kendija vēlas doties uz vēl vienu operāciju, lai koriģētu krūšu formu, bet saglabātu to pašu apjomu.

Tagad Kendija cenšas atrast labu ķirurgu, bet lielākā daļa augsti kvalificētu ārstu atsakās izdabāt modeles kaprīzēm, baidoties par viņas veselību.

7

Jā, kādus tik upurus nenes sievietes, lai būtu skaistas. Jautājums, vai gala rezultāts ir tā vērts?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru