22. decembrī – ziemas Saulgrieži. Izrādās, jāpārbīda mēbeles!

Ziemas saulgrieži ir svarīga diena gan astroloģijā, gan bioenerģētikā un astronomijā. Šī diena atspoguļojas visās cilvēka dzīves jomās.

Šo dienu nevar nosaukt par labvēlīgu, tāpēc vērts veikt rīta rituālus veiksmei un panākumiem. Tie palīdzēs piesaistīt veiksmi un izvairīties no iespējamām nepatikšanām.

Kas ir ziemas saulgrieži
Tas ir brīdis, kad Zemes ass leņķis attiecībā pret Sauli ir minimāls. Debesu spīdeklis šai dienā novietojas minimālā augstumā pret debessjumu.

Ziemeļu puslodē ziemas saulgrieži iestājas 21. vai 22. decembrī.

Astronomiskā nozīme
22. decembrī plkst 00.23 sāksies astronomiskā ziema. Dienas sāks kļūt garākas, tas ir, Saule pakāpsies arvien augstāk virs horizonta.

Astronomiski 2018. gada 22. decembris ir īsākā diena, jo Saules aktivitāte ir minimāla.

Ietekme uz cilvēku enerģētiku
Astrologi un ezoteriķi atzīmē, ka 22. datums var atnest kādas neparastas lietas. Tas saistīts ar pārejošo Saules aktivitātes trūkumu.

Cilvēku izturēšanās var būt impulsīvāka nekā parasti, iespējama neizskaidrojama rīcība, īsi strīdi, konflikti mājās un darbā, plānu izjukšana.

Var sašūpoties iekšējais līdzsvars, bet pārdzīvojumu bez iemesla būs maz, jo planētas 22. decembrī ir salīdzinoši mierīgas. Fiziski vingrinājumi stresa mazināšanai šajā dienā var sniegt papildu enerģiju.

Senatnē cilvēki uzskatīja, ka ziemas saulgriežu dienā mirušo dvēseles uz neilgu laiku atgriežas dzīvo pasaulē, un ļaunie gari brīvi pastaigājas pa zemi.

Senie ķelti šajā dienā svinēja dzīvi – viņu kalendārs bija balstīts četros svarīgajos Saules stāvokļos: divos saulgriežos un divās ekvinokcijās, kas diena un nakts ir vienāda garuma.

Saulgriežos piemēroti mājās pārkārtot mēbeles. Tas ļaus saglabāt harmoniju un atbrīvoties no problēmām. Diena piemērota nelielai apstākļu maiņai, bet ne tāliem ceļojumiem.

Avots: “Womanhappiness”

Pievienot komentāru