31 solis, kā piedot visiem un virzīties tālāk. Ezoteriķu ieteikumi

Ilustrācija – Pixabay

Ja cilvēks kādu neieredz, ja viņam uz kādu ir zobs vai niknums, viņš ar to rada reālas fiziskas problēmas pats savam ķermenim. Tie, kas to zina un saprot, cenšas situāciju labot un mēģina naidu vērst mīlestībā.

Taču, lai cik ļoti kāds sev censtos iegalvot, ka viņa attieksme nu ir mainījusies, ka savu vakarējo ienaidnieku viņš mīl kā miesīgu brāli, nekādas pārmaiņas cilvēkā nenotiks tikām, kamēr viņš nebūs iemācījies patiesi piedot.

Roberts Stouns uzskata, ka piedošanu var dot un saņemt arī subjektīvā līmenī. Izsaucot iztēlē, teiksim, apnicīgā kaimiņa tēlu un iztēlojoties, ka piedodat viņam un viņš savukārt piedod jums, tas viss tiek pārnests realitātē. Patiesībā tas ir tikpat reāli kā pieiet pie viņa dzīvokļa, piezvanīt un, kad viņš durvis atvēris, pasniegt roku, tā apliecinot, ka naids un nesaskaņas aizmirstas.

Subjektīvajai piedošanai ir daudzas priekšrocības. Tā ne tikai ietiecas dziļi dvēselē cilvēkam, kuram piedodat, un sasniedz viņa augstāko “Es”, tā vienlaikus sasniedz arī jūsu augstāko “Es”.

Tas notiek tāpēc, ka tā ir smadzeņu labās puslodes darbība, kas mūs saista ar neredzamo radošo valstību, no kuras esam nākuši un ar kuru, pateicoties šai puslodei, joprojām esam saistīti.

Vēl viena priekšrocība ir tā, ka, piemēram, piedodot radiniekiem, viena tēvoča veidols personificē visus tēvočus, Tādējādi, piedodot viņam, tiek piedots visiem tēvočiem. Gluži tāpat ir ar brāļiem, māsām, draugiem, kolēģiem utt. Patiesībā cilvēks nespēj pat iedomāties, no kāda smaguma viņš atbrīvojis savu ķermeni.

Rīcības plāns, kā piedot visiem!

1. Veiciet relaksāciju.

2. Noregulējiet iztēli.

3. Atveriet spožās baltās gaismas apņemtās durvis. Ieejiet.

4. Ejiet uz dārzu, kur ūdens lāsē uz rožlapiņas visās varavīksnes krāsās mirdz jūsu Brīnumu pilsētas atslēga. Paņemiet to.

5. Ejiet uz pilsētu, uz Visuma Gudrības Templi. Kad esat to aplūkojuši, ieejiet un atrodiet istabu, uz kuras durvīm ir plāksnīte ar uzrakstu “Telefons”. Atstājiet durvis atvērtas un apsēdieties ar seju pret tām.

6. Pirmais ienāk jūsu vectētiņš no tēva puses. Piecelieties un palūdziet viņam piedošanu par visām nesaskaņām, kas starp jums bijušas, un neaizmirstiet arī pats sev piedot. Iztēlojieties, ka ar vectēvu apskaujaties vai paspiežat viens otram roku, tā apliecinot, ka viss ir piedots. Viņš aiziet. Jūs sajūtat dvēseles pacēlumu.

7. Nākamā ienāk vecmāmiņa no tēva puses. Atkārtojiet visu, ko darījāt, tiekoties ar vectēvu. Viņa aiziet. Tāda pati procedūra veicama, tiekoties ar tālāk minētajām personām.

8. Vectēvs no mātes puses.

9. Vecāmāte no mātes puses.

10. Tēvs.

11. Māte.

12. Viens tēvocis, kas pārstāv visus tēvočus.

13. Viena tante, kas pārstāv visas tantes.

14. Viens mīlestības partneris, kas pārstāv visus partnerus.

15. Viens brālis par visiem brāļiem.

16. Viena māsa par visām māsām,

17. Viens brālēns par visiem brālēniem.

18. Viena māsīca par visām māsīcām.

19. Viens dēls par visiem dēliem.

20. Viena meita par visām meitām.

21. Viens māsas vai brāļa dēls par visiem māsu un brāļu dēliem.

22. Viena māsas vai brāļa meita par visām māsu un brāļu meitām.

23. Viens kaimiņš par visiem kaimiņiem.

24. Viens skolotājs par visiem skolotājiem.

25. Viens kolēģis par visiem kolēģiem.

26. Viens draugs par visiem draugiem.

27. Vēl kāds, kuram gribat piedot un lūgt piedošanu.

28. Pēdējā persona, kurai jāienāk, esat jūs pats. Pavērojiet pats sevi. Vai jums nešķiet, ka ienācējs, kas esat jūs pats, ir lielāks augumā? Palūdziet pats sev piedošanu par visām kļūdām un aplamībām un
piedodiet sev. Apskaujiet sevi.

29. Izejiet no Visuma Gudrības Tempļa. Atstājiet atslēgu uz rožlapiņas.

30. Izejiet pa Brīnumu pilsētas durvīm, atstājot tās atvērtas. Apstājieties un domās pasakiet: “Mana apziņa ir vienota ar Visuma apziņu. Jo tālāk uz priekšu es virzos, jo spēcīgāk manī virmo varenās Visuma enerģijas dzīvības strāvas.”

31. Ar vārdiem “esmu pamodies!” atveriet acis.

Pievienot komentāru