4 klasē viņš deva solījumu meitenei ar dauna sindromu un pēc 7 gadiem izpildīja to! FOTO

«Daudzi bērni baidās draudzēties ar manu māsu tikai tāpēc, ka viņai ir šī briesmīgā slimība. Bet Benu tas nebaida» – Stāsta meitenes brālis Toms. Bena mamma stāsta, ka bērni sadraudzējušies jau skolas laikā kad kopā nomācījās trīs gadus. «Bens vienmēr ir bijis aktīvs bērns un vienmēr darīja visu, lai Mērija neskumtu» – Stāsta puiša mamma. Ceturtajā klasē Bens apsolīja Mērijai, kad viņi izaugs viņš Mēriju uzaicinās uz sava izlaiduma balli.

3

Bena mamma stāsta, ka dēls viņai izstāstījis par nodomu uzaicināt Mēriju uz izlaiduma balli. Kad pienāca tas brīdis Bens nolēma pārsteigt Mēriju ar neparastu uzaicinājumu.

4

Mērija stāsta, ka bijusi pārsteigta un ļoti laimīga kad Bens viņu uzaicināja. «Es biju nolēmusi iet ar draugu kompāniju» – Stāsta viņa.

5

Rokās sadevušies, svinīgās drēbes saģērbušies devās uz balli kur viesu vidū bija arī viņu ceturtās klases skolotāja. Viņu bijusī skolotāja Treisija Spogli stāsta, ka bijusi ļoti laimīga redzot Benu un Mēriju kopā pēc tik daudziem gadiem.

61

Mērijas brālis sociālajos tīklos izteicās, ka Bens lika Mērijai visu laiku smaidīt, bet viņam pašam atgrieza ticību cilvēcībai.

7

Bena mamma stāsta , ka savus bērnus mācījusi neturēt sevi augstāk par citiem, mīlēt cilvēkus ar visu savu sirdi un cīnīties par to kam viņi tic.

FOTO: viralpress.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lilija Pliskina</cite>

    Māte ir pareizi mācījusi neturēt sevi augstāk par citiem, mīlēt cilvēkus ar visu savu sirdi un cīnīties par to kam viņi tic. Māte ir izaudzinājusi labu un atbildīgu dēlu.

  • <cite class="fn">Ruta-Leandra Dobele</cite>

    puisis malacis – jāsaka viņa mammai – LIELU PALDIES !!!!

  • <cite class="fn">Arnis Kačiks</cite>

    Super! Īsts dzentelmenis…

Comments are closed.