40 gadus sieva slēpa šīs kastes bēniņos. Kad vīrs tās atvēra, nespēja noticēt savām acīm. FOTO

Viņi jokoja, smējās, stundām ilgi sarunājās un vienkārši labi pavadīja laiku, kad pēkšņi Bils padeva sievai salveti, uz kuras bija rakstīts: “Tu esi labākais, kas ar mani kādreiz ir noticis. Es mīlu tevi, mana dārgā!” Beigās bija bezgalības zīme.

1

Kopš tā laika Bils nemainīja savu tradīciju un katru dienu 40 gadu garumā mīļotajai iedeva mīlestības vēstulīti. Katru reizi vīrs atrada jaunus un jaunus patīkamus vārdus, bet vienmēr tie beidzās ar ierasto bezgalības zīmi.

2

Bils pat nevarēja iedomāties, ka visu šo laiku Krisa saglabājusi katru vēstulīti. 40 gadu laikā bēniņos jau bija sakrājušās 25 kastes šādu vēstulīšu.

3

Četrdesmitajā kopdzīves jubilejā Krisa izlēma atklāt savu nelielo noslēpumu. Kad Bils atvēra kastes, viņa acīs sariesās asaras. Vīrietim bija grūti valdīt emocijas.

4

Bils un Krisa pavadīja visu vakaru, pārlasot vēstules un atceroties notikušo. Krisa saka: “Šīs vēstules- mūsu mīlestības pierādījums!”

Pasaulē tomēr ir mīlestība! Krisas un Bila laimīgās laulības devīze: “Mīlestība, tas ir tilts, kas jābūvē katru dienu. Protams, no abām pusēm!” No viņiem var daudz mācīties!

©TOPRAKSTI.LV

COMMENTS

Pievienot komentāru