48 gadus vecā Dženifera Lopesa apstiprina seksa simbola statusu un uzstājas koncertā izaicinošā apģērbā. FOTO/ VIDEO

Dženifera Lopesa vienmēr ir bijusi uzmanības centrā. Neticami talantīga un vienkārši grezna sieviete jebkurā vecumā rada prieku visiem apkārt.

Nesen paparaci, protams, sāka sekot viņas dzīvei vēl ciešāk, cik vien tas iespējams. 48 gadus vecā aktrise un dziedātāja sāka satikties ar 42 gadus veco profesionālo beisbola spēlētāju Aleksu Rodrigesu.

Slavenības, iespējams, nav tajā vecumā vai statusā, lai paslēptu viņu attiecības. Pāris nebaidās piedalīties publiskos pasākumos un pat uzņemt atklātas fotogrāfijas.

Lopesa atzina, ka 12 gadus viņa pazinusi Rodrigesu, bet viņi kontaktējušies tikai savstarpēju draugu pasākumos. Viņš nekavējoties piesaistīja viņu ar ārkārtēju pašapziņu un vīrišķību. Kādu dienu viņa nolēma vienkārši spert pirmo soli: “Šis ir viens no tiem mirkļiem, kad jūti, ka tev jādara kaut kas, ko tu, principā, varētu nedarīt.”

Pirmajā randiņā zvaigzne vairākas reizes it kā nejauši atkārtoja, ka viņa ir viena. Rodrigezs to bieži atceras ar humoru.

Alekss nekavējoties saprata viņas mājienus, bet viņam vajadzēja rūpīgi visu apdomāt. Tāpēc vīrietis, gluži kā kautrīgs puišelis, devās uz tualeti un no turienes aizrakstīja aktrisei īsziņu.

Viņu attiecības attīstās tik ātri, ka citi nespēj tām izsekot. Viņi pat iepazīstināja savus bērnus un veda tos kopā uz skolu.

“Es jūtu, ka es mirdzu gaišāk nekā jebkad agrāk. Ka esmu kļuvusi labāka kā persona, kā meita, kā māte, kā draugs, kā partneris” teica Dženifera.

Klīst baumas, ka pāris drīz paziņos par saderināšanos. Viņu nesenā kopīgā intervija tikai pielēja degvielu ugunij, un baumas atsākās ar jaunu sparu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos video!

Pievienot komentāru