7. decembrī Jauns mēness. Ko drīkst darīt, no kā atturēties?

2018. gada pēdējais Jaunais mēness būs 7. decembrī. Astrologi uzskata, ka šī diena būs daudzējādā ziņā veiksmīga un labvēlīga, tāpēc iesaka nelaist garām labas iespējas.

Jaunais mēness norisināsies Strēlnieka zīmē. Šī labvēlīgā savienība daudziem ļaus izmanīt dzīvi, negaidot kārtējo pirmdienu, Jauno gadu vai citu zīmīgu datumu.

Pat veiksmīgākajai dienai ir savas ēnas puses, tāpēc 7.decembrī astrologi brīdina nedarīt dažas lietas.

Jaunā mēness īpatnības
Mēness ieies Jauna mēness fāzē 7. decembrī pulksten 9:20, tad sāksies 1. mēness diena Strēlnieka zīmē.
Strēlnieki pastiprina intuīciju, un tajā vēlams ieklausīties, ja vēlies uzlabot savu dzīvi. Veiksmīgs periods pagātnes un tagadnes analīzei, kā arī nākotnes plānošanai. Piemēroti labot kļūdas, meklēt savu uzvaru un sakāvju īstos iemeslus.

Mēness un Strēlnieks ir daudzsološa savienība, tāpēc daudzus gaida veiksme un panākumi.

Ko darīt Jaunā mēnesī?
Jauna mēness fāze ir mierīgs periods, īpaši tad, ja no rīta izdodas noskaņoties pozitīvi. Tā kā tas notiks Strēlnieka zīmē, vēlams izvirzīt galvenos mērķus un sākt tos īstenot. Ja parādās iespēja, var pārdomāt veidus, kā pilnā mērā īstenot savu potenciālu.

Strēlnieks koncentrējas uz perspektīvām, tāpēc 7. decembrī izdosies paveikt ko svarīgu savas nākotnes labā. Astrologi iesaka nodarboties ar jauniem plāniem, ilgtermiņa projektiem, meklēt jaunu darbu, mainīt nodarbošanos vai vidi, komunicēt ar ietekmīgiem un gudriem cilvēkiem, lasīt labas grāmatas.

Ko nedarīt 7. decembrī?
Jauns mēness ir pretrunīga diena, tāpēc astrologi iesaka izvairīties no saskarsmes ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem. Pastāv risks iekrist enerģētisko vampīru nagos. Tāpat bīstami konfliktēt, saraut attiecības, pieņemt nopietnus lēmumus un izdarīt pārsteidzīgus secinājumus.

Centies nelaist prātā sliktas domas, jo Jauna mēness laikā tiek ielikta programma veselam mēnesim. Šaubas un bailes var iemiesoties realitātē.

Ļoti nav ieteicams aizrauties ar alkoholiskiem dzērieniem, smagu un asu ēdienu. Nevajag nervozēt un atklāt savus plānus citiem. Saprātīgi atteikties no tāliem braucieniem, jo īpaši ar automašīnu.

Saskaņā ar Mēness kalendāru galvenās briesmas 7. decembrī ir zaudēt saikni ar realitāti un domās pārcelties nākotnē. To nevajadzētu pieļaut!

Pievienot komentāru