7 pilsētas, kas iedzīvotājiem maksā par to, ka viņi dzīvo tās teritorijā. FOTO

1

Tikai daži cilvēki zina, ka uz šīs planētas ir daudzas pilsētas, kurām vienu vai otra būtiska iemesla dēļ nepieciešami iedzīvotāji. Par to, ka dzīvo un strādā to teritorijā, tiek piedāvāta vilinoša summa.

Lai kliedētu šaubas, iepazīstināsim jūs ar 7 pilsētām, kas var ļaut realizēt tavu sapni: ceļot, dzīvot to piedāvātā atmosfērā un pat saņemt par to samaksu.

Detroita, Mičigana, ASV

1

“Rietumu Parīze”, “ASV auto galvaspilsēta” – visus šos laurus Detroitas pilsēta ir zaudējusi divdesmitā gadsimta otrajā pusē. Bet tā izmisīgi mēģina atjaunot savu bijušo slavu. Lai atrisinātu šo problēmu, valdība ieviesa jaunu programmu ar nosaukumu «Challenge Detroit», kas piedāvā 2,5 tūkstošus dolāru profesionāļiem dažādās jomās, kas uzdrošināsies pārcelties un strādāt pilsētā.

Aļaskas štats, ASV

2

Ja jums patīk ziema, sniegotas ainavas, nesteidzīgs dzīves temps un jūtaties komfortabli zemās temperatūrās, dzīve Aļaskā varētu sniegt jums nebijušu baudu. Ir īpašs valdības fonds, kas maksā entuziastiem par profesionālu darbošanos ziemeļu reģiona dzīvē, kuras iedzīvotāju skaits nepārtraukti samazinās. Vienīgā prasība ir palikt Aļaskā vismaz uz gadu.

Saskačevānas province, Kanāda

3

Šī Kanādas province sniedz labu piedāvājumu jaunizceptajiem absolventiem (ne agrāk kā 2010. gada), kas vēl nav pilnībā izšķīrušies par viņu turpmāko dzīvi un karjeru. Jauniešiem izmaksā 20 tūkstošus dolāru, lai viņi dzīvotu un strādātu pilsētā 7 gadus.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu tālāk!

Pievienot komentāru