FOTO: Raivis Vidzis sagādājis draudzenei nosapņotu pārsteigumu

Instagram

Spēkavīrs un tagad arī aktieris Raivis Vidzis bildinājis savu draudzeni Madaru Ozolu, turklāt notikumu īpaši izcēla kāda neparasta sakritība – jaunā sieviete to neilgi pirms tam nosapņojusi, viņa atklājusi soctīklā Instagram.

Sapni, ka viņa tikusi bildināta, Madara atklājusi darba kolēģēm: “Meitenes, protams par to pasmējās, tomēr sajūtas esot bija ļoti interesantas un par to visu domāju atlikušo dienu.”

Pēc darba pāris bija ieplānojuši vakariņas un pēc tam devās mājās. Tad viņi apstājās pie Daugavas palūkoties uz skaistajiem skatiem un pēkšni notika sapnī redzētais!!

Apjukums bijis milzīgs, un Madara vēl tam neesot ticējusi it kā tas tiešām būtu bijis sapnis. Tas bijis ļoti īpašs mirklis, un viņa, protams, teikusi “Jā”.

View this post on Instagram

Ilgi domāju palielīties vai nē…Nu labi, tas ir privāts notikums, bet nevaru nepadalīties… Vienu rītu pamostos un domāju…man naktī bija tāds sapnis. Aizeju uz darbu un meitenēm stāstu, sapni, kurā mani bildināja, protams ar meitenēm hihi- haha par to visu, bet tās sajūtas bija tik interesantas, ka nespēju par to nedomāt visu dienu, strādāju un domāju. Pēc darba bijām plānojuši vakariņas, aizgājām pieēdām pilnus punčus un braucām mājās. Tad piestājām pie Daugavas paskatīties skaistus skatus un TAD notika neticamais- bildinājums❤️ Apjuku pamatīgi. Likās,ka vel sapņoju un veljoprojām neticēju…Kā tas varēja notikt… Tas bija īpašs mirklis…❤️ JĀ!!!💍💍💍 Tā mīlu un lepojos ar to kas man ir. Nesaprotu, kā man ir tā paveicies❤️#isaidyes💍 #loveyou

A post shared by Madara (@madara_ozola_) on

View this post on Instagram

#venecia #gondola #love #goodtimes ❤️

A post shared by Madara (@madara_ozola_) on

Pievienot komentāru