8 gadīgās meitenītes brīnišķīgā reakcija par jauno protēzi VIDEO

“E-Nable”- tas ir pārsteidzošs uzņēmums, kas rada, izstrādā un izplata 3D palīgierīces cilvēkiem ar īpašām vajadzībām visā pasaulē. Daudzi kuri ir saņēmuši šīs apbrīnojamās ierīces ir patiesi pateicīgi, ka pat iet strādāt šajā uzņēmumā kā brīvprātīgie.

Četrdesmit gadīgais Stīvens ir viens no tiem cilvēkiem, kuri brīvprātīgi sākuši strādāt uzņēmumā pēc protēzes saņemšanas. Šodien Stīvens devās vairāk kā 320 km garā ceļā, lai nokļūtu uz Bristoli. Viņam jāpiegādā 3D rokas protēze 8 gadīgajai Izabellai.

Stīvens un Izabella iepazinās kādā Lielbritānijas organizācijā, kurā iepazīstina cilvēkus ar “E-Nable” produkciju. Izabellas vecāki teica, ka pirmo reizi par šo uzņēmumu uzzināja sociālajā vietnē Facebook, noskatoties viņu video.

“Izabella uzreiz sapņoja par šādu protēzi sev. Viņa uztraucās par to kā izskatīsies, it īpaši publiskas vietās. Kad viņa saņēma savu protēzi, viņa lepni visur gāja, un vēlējās lai visi to redz.”- stāsta meitenītes vecāki.

Bet ar šo dāvanu viss nav beidzies. Uzņēmums “E-Nable” aicināja Izabellu kļūt par vienu no kompānijas oficiālajiem testētājiem, kas palīdzēs radīt vairākas sarežģītas protēzes, kas atbilst saņēmēju vēlmēm.

Lūk, ko Izabella teica par savu protēzi: “Tā ir pati brīnišķīgākā protēze, man ļoti patīk krāsas! Es ar lielu atbildību un lepnumu to nēsāšu!”


Kompānija “E-Nable” atgādina, ka šīs ierīces ir ļoti īpašas, kas dod cilvēkiem iespēju darīt to ko, agrāk varēja tikai sapņot. Šīs ierīces ir ļoti brīnišķīgas, un kompānijai ir liels prieks par mazo Izabellu, ka viņa ir loti apmierināta un laimīga par savu jauno protēzi.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO: EKRĀNŠĀVIŅŠ no YOUTUBE.COM

Pievienot komentāru