9. marta Pilnmēness: ko vislabāk darīt šovakar un rīt?

Foto – Pixabay

Pilnmēness Jaunavas zīmē ir ideāls laiks, lai tiktu galā ar iekavētiem darbiem, līdz kuriem “nav aizsniegušās rokas”. Visu varēsi padarīt ātri un nesāpīgi, pat priecāsies par paveikto, jo atkarosi haosam kārtējo teritorijas gabaliņu.

Ieviest kārtību vēlams ne tikai lietās, bet visur, kur jēdziens “kārtība” ir pilnīgi vietā: dokumentos, personiskajā bilancē, datorā, darba plānos tuvākajam laikam.

Vari pievērsties veselības uzlabošanai, bet jāzina mērs. Ja nekādi nespēji sevi pamudināt aiziet pie ārsta, beidzot tas izdosies. Vari sākt ārstēšanas kursu, atveseļošanas pasākumus, atmest kaitīgus ieradumus, sākt pareizi ēst, uzlabot dienas režīmu.

Nevajag uz ātru roku pierakstīties pie visiem ārstiem, ņemt nosūtījumus uz desmitiem analīžu un iepirkt tablešu maisus. Pēc pāris dienām Pilnmēness radītais pacēlums noplaks, un tu sapratīsi, ka tevi nebūt tik ļoti nesaista visas šīs darbības, bet nauda būs jau iztērēta.

No kā atturēties šajā Pilnmēnesī?
Šodien apkārtējie būs ļoti “piekasīgi” sīkumiem. Centies nepieļaut kļūdas niansēs, nesteidzies, dari visu rūpīgi.

Jaunavas pārziņā ir darba pienākumi, kārtība mājās, mājas mīluļi – tiem jāvelta īpaša interese.

Tā kā Mēnesim pretī stāv ne tikai Saule, bet arī Neptūns, bet Jaunavas valdnieks Merkurs ir retrogrāds, tavi lēmumi šajās jomās var būt arī kļūdaini.

Tāpēc 9. un 10. martā nav ieteicams pieņemt globālus lēmumus, sniegt kategoriskas atbildes, uzstādīt citiem “diagnozes”.

Uzmanīgi jārīkojas ar medikamentiem un noteikti jāatturas no alkohola un kontakta ar indīgām vielām, jo Pilnmēness Jaunavas zīmē saistīts ar intoksikācijas risku.

Jupitera trins ar Mēnesi atvieglos šīs dienas un sniegs vairāk optimisma, bet tieši šis aspekts var veicināt nevērību darbā, pārāk asus spriedumus un savu spēku pārvērtēšanu. Tāpēc ļauties pārmērīgam optimismam arī nevajadzētu.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru