Dienas horoskops – 14. augusts

DIENAS HOROSKOPS TOPRAKSTI2

Lai kaut ko sasniegtu, jāpiemīt veselīgai godkārei. Pieaugs jutekliskums, un Auni meklēs, kam to dāvāt. Vērts pievērsties rīta vingrošanai. Ir jābūt labā formā, ja gribas sastapt mīlestību. Pacilājošus brīžus var sagādāt bērni.

Vērši būs noskaņoti veikt praktiskus uzlabojumus dzīvesvietā. Ieteicams neekonomēt uz pārtikas rēķina. Savā groziņā jāliek visu to kvalitatīvāko. Vērši atvēlēs laiku apcerei par dzīves vērtībām, kuru dēļ ir agri rīti un vēli vakari.

Lai Dvīņu darbošanās būtu tiešām veiksmīga, vajadzēs rūpīgi plānot, meklēt izdevīgākos risinājumus, labi orientēties situācijā un būt vienlaikus gan elastīgiem, gan disciplinētiem. Galva kūpēs no karstām domām un mācībām.

Pirms Vēži ķeras pie ieceru īstenošanas, der atcerēties seno gudrību – kas lēni nāk, tas labi nāk. Domājot par nākotnes plāniem, īpašu uzmanību ieteicams veltīt materiālās labklājības stiprināšanai un uzkrājumu veidošanai.

Jāmeklē iespēju parādīt savu individualitāti un talantu, jo tas var kļūt par iemeslu patīkamām pārmaiņām Lauvu dzīvē. Kāda situācija var kļūt par lielisku mācību vai paraugstundu. Lauvas valdzinās ar savu patiesumu.

Jaunavas izjutīs nepieciešamību pēc vienatnes un garīgiem meklējumiem. Patiks norobežoties no apkārtējiem, iedziļināties filozofiskos, garīgos jautājumos, pārskatīt savas dzīves vērtības un vajadzības.

Svari

Skorpionu domas būs aizņemtas ar jautājumiem, kas saistīti ar pašizpausmi, ambīcijām un savas ietekmes nostiprināšanu. Domājot par karjeru, prātā nāks vispārgalvīgākās idejas – Skorpioni spēs sevi iztēloties dažādos atbildīgos amatos pieņemam svarīgus lēmumus.

Strēlnieki droši var sapņot un kalt nākotnes plānus. Pat tad, ja domu lidojums būs nesamērīgi augsts, apstākļi un situācijas visu saliks pa vietām – Strēlnieki izdarīs tieši tik, cik tiem būs pa spēkam. Cilvēku dvēseles izpratne noteiks profesionālos panākumus.

Mežāzis

Mežāžiem būs interese par garīgām vērtībām. Ir kaut kas lielāks un netveramāks par visu ikdienišķo. Cēlsirdīgi mērķi un augsti ideāli var likt sasparoties un rīkoties izlēmīgāk. Iedrošinās arī citu atbalsts.

 

Pievienot komentāru