Briesmīgākie aklās gaišreģes Vangas pareģojumi. Kas piepildījies, ko vēl sagaidīt?

Aklā praviete Vanga paredzēja Otrā pasaules kara šausmas, „perestroiku”, 11.septembra teroraktu ASV, Sīrijas konfliktu un daudzus citus notikumus pasaules vēsturē. Kādi šīs noslēpumainās sievietes pravietojumi ir piepildījušies? Kā saskaņā ar Vangas prognozēm izskatās nākotne?

Vanglēlija (no grieķu valodas- Evaņģēlija: labās vēstis), dzimusi 1911.gadā tagadējā Maķedonijā. Kopš agrīna vecuma meitene it kā paredzēja savu traģisko likteni- viņa bieži spēlēja „aklos”: aizsēja sev acis atrada iepriekš paslēptās lietas.  1923. Gadā Vanga palika akla. Daži saka, ka iemesls tam bija tornado, citi apgalvo, ka acis 12 gadus vecajai Vangai atņēmis izvarotājs. Neatkarīgi no notikušā, kad Vanga zaudēja fizisko redzi, viņa atklāja tā saukto trešo aci.

Kas ir piepildījies?

Vanga paredzēja daudzus notikumus pasaules vēsturē, piemēram, konfliktu Sīrijā, „perestroiku” un prezidenta vēlēšanu rezultātu Amerikas Savienotajās Valstīs. Viņa arī prognozēja tūkstošiem cilvēku likteni. Šeit ir tikai daži no viņas pravietojumiem.

  1. “Kurska nonāks zem ūdens, tad visa pasaule sēros”

Kad 1980. Gadā Vanga teica šos vārdus, neviens ņēma tos nopietni. Patiešām, kā pilsēta, kas atrodas tūkstošiem kilometru attālumā no jūras, var applūst? Viss kļuva skaidrs, tikai 2000 gada 12. augustā, kad Krievijas kodolenerģijas zemūdene “Kursk” nogrima, un visi 118 apkalpes locekļi nomira.

  1. “Bailes, bailes! Amerikāņu brāļi kritīs dzelzs putnu noknābti. Vilki gaudos krūmos, bet nevainīgo asinis plūdīs upēm”

Šī 1989.gada prognoze piepildījās 2011.gada 11. septembrī, kad teroristu lidmašīnas ietriecās Ņujorkas Dvīņu torņos.

Ko sagaidīt?

  1. “Varenais pūķis uzliks roku uz visas pasaules”

                 

Saskaņā ar Vangas prognozēm, 2018.gadā Ķīna kļūs par lielvalsti. Patiešām, pēdējo desmitgažu laikā viss uz to iet, jo šodien Ķīnai ir milzīgs ekonomiskais un militārais spēks.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru