Zemeņu sezona ir pilnā plaukumā! Lai gan, tas nav nemaz tik svarīgi, jo šajā desertā var likt absolūti visas pieejamās ogas un augļus: ķiršus, plūmes, aprikozes, persikus, ābolus un ne tikai…
Šo ir grūti aprakstīt vārdiem- tas ir kaut kas starp pīrāgu, sacepumu un kūku. Tai ir unikāla garša un interesanta tekstūra: tā ir blīva, bez porām un teicami saglabā ogu aromātu.
SASTĀVDAĻAS
- 0.5 kg zemenes
- 100 g miltu
- 60g cukura
- 10 g sāls
- 200ml piens
- 4 olas
- 50 g sviesta
PAGATAVOŠANA
Mazā traukā sajauc miltus, cukuru un šķipsniņu sāls.
Pievieno pienu.
Pievieno 4 olas un saputo visu ar mikseri.
Izkausē sviestu un pievieno to masai.
Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!