Pašgatavota adžika- ēd uzreiz, vai noglabā ziemai! FOTORECEPTE

Āboli- šķiet, ka tie domāti desertam. Bet jūs kļūdāties- no tiem šodien gatavosim garšīgu adžiku, ko var lietot uzreiz, kā arī likt burciņās un noglabāt ziemai. Pievieno to zupām, gaļas ēdieniem un ēd kopā ar maizīti!

SASTĀVDAĻAS:
  • 5 kg tomātu
  • 1 paprika
  • 1 kg ābolu
  • 1 kg burkānu
  • 100 g sarkano aso piparu
  • 1 ēdamk. saulespuķu eļļa
  • 200 g ķiploku
  • 1 ēdamk. 9% etiķis
  • 1.5 ēdamk. sāls
  • 1/2 ēdamk. cukurs
PAGATAVOŠANA

Attīra papriku no sēklām.

Notīriet burkānus un ābolus. Neaizmirstiet izņemt āboliem serdi.

Notīra ķiplokus. Sarkanos asos piparus atbrīvo no sēkliņām un kātiņiem.

Ar gaļas mašīnu sasmalcina tomātus, saldos un asos piparus, ābolus un burkānus. Pievieno maisījumam saulespuķu eļļu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru