Gredzens, spogulis, krusts… Kā un kāpēc izmantot enerģētisko aizsardzību?

Foto – Pixabay

Galvenais psihoenerģēiskās aizsardzības uzdevums ir nepieļaut svešu negatīvu vibrāciju iedarbību vispār vai maksimāli novājināt to iedarbes spēku.

Minētajām aizsardzības metodēm ir atšķirīgs iedarbības spēks. Ja nepalīdz pirmā un otrā metode, var izmantot trešo, ceturto un piekto – tās ir gana spēcīgas, lai spētu cilvēku pasargāt. Bet gadījumos, kad negatīvā iedarbība ir īpaši spēcīga, noder pēdējās divas.

Pievērsties aizsardzības metožu praktizēšanai, kas paredzētas fiziskā stāvokļa uzlabošanai un nervu–psihiskās noturības paaugstināšanai, speciālisti iesaka pēc šādas shēmas: iesākumā 2–3 nedēļas praktizēt to 3–4 (vai pat vairāk) reizes dienā.

* Uz nakti (pusstundu pirms gulētiešanas).
* No rīta – pēc pamošanās.
* Dienas laikā pēc nepieciešamības – pirms tikšanās ar nepatīkamu cilvēku vai piedalīšanos pasākumos ar negatīvu nokrāsu.

Pēc tam kādu no aizsardzības metodēm var izmantot tikai no rīta un vakarā.

Biokarkasa noslēgšana
Pats vienkāršākais veids: runājot ar cilvēku, no kura var sagaidīt negatīvas vibrācijas, ir sakrustot rokas vai kājas. Šādā pozā tiek noslēgta biolauka kontūra, nepieļaujot ne tā noplūdi, ne caursišanu.

Gredzens
Daudz spēcīgāku aizsardzību dod metode, kas saucas “gredzens”.

Vienas rokas īkšķi un rādītājpirkstu saliek kopā ar otras rokas īkšķi un rādītājpirkstu, izveidojot apli jeb gredzenu. Pārējos pirkstus uzliek citu citam.

Gredzens plaukstā
Efektīva metode, kuru parasti praktizē jogi.

Vispirms saliek kopā vienas rokas rādītājpirkstu un īkšķi, izveidojot gredzenu, un ieliek otras rokas plaukstā. Pēc tam gredzenu izveido ar otras rokas rādītājpirkstu un īkšķi un ieliek pirmās rokas plaukstā.

Šo ciklu atkārto trīs reizes. Parasti pēc trešās reizes cilvēks jūt ap sevi pastiprinātu blīvumu, šķiet, ka kaut kas viegli saspiež galvu. Tas tāpēc, ka šī metode ne tikai noslēdz cilvēka biolauka kontūru, bet arī padara to vairākas reizes blīvāku.

Par citām metodēm – nākamajā lapā!

Pievienot komentāru