Gredzens, spogulis, krusts… Kā un kāpēc izmantot enerģētisko aizsardzību?

Foto – Pixabay

Spoguļa siena
Jāiztēlojas, ka visapkārt ir uzcelta siena no vienas, divām vai pat trim ķieģeļu kārtām. Ārpusē šī siena ir noklāta ar spoguli, kurā atstarojas visa apkārtējā pasaule.

Tādēļ, lai no kuras puses kāds censtos uzbrukt ar savu negatīvo enerģiju, šis cilvēks saņems atpakaļ spoguļa atstaroto un pastiprināto pretsitienu.

Šī metode ir populāra visā pasaulē un ne reizi vien pierādījusi savu efektivitāti.

Izmantojot “spoguļa sienu”, cilvēkam, kurš mēģina iedarboties negatīvi, nekad nedrīkst ļaut noprast, ka pret viņu izveidota aizsardzība. Mierīga un pat draudzīga attieksme liks viņam uzbrukt arvien spēcīgāk, kas atgriezīsies pie viņa ar vēl lielāku spēku, līdz uzbrucējs pats jutīsies galīgi sagrauts.

Ola
Lai praktizētu šo metodi, nepieciešams attīstīt spēju sajust priekšmetus no attāluma.

Vispirms jāapgūst “pieskaršanās ar skatienu”, proti – domās pieskarties un aptaustīt priekšmetus un uztvert pieskāriena radītās sajūtas (lai to apgūtu, iesākumā priekšmetus var pataustīt ar roku, bet pēc tam censties izjust šo saskarsmi domās, priekšmetam nepieskaroties).

Kad “pieskaršanās ar skatienu” apgūta, metodi pilnveido – jāpieskaras priekšmetam, uz to neskatoties. Aizvērt acis nav nepieciešams.

Kad arī šis posms apgūts, var sākt veidot “olu”. Jāsajūt (un nevis tikai jāiztēlojas), ka ribstarpu līmeni priekšpusē, aizmugurē un sānos izstieptas rokas attālumā atrodas četri silti zeltaini zirnīši.

Proti, veidojas horizontālā plāksnē gulošs krusts, kura ass iet cauri ķermeņa viduslīnijai. Krustu iegriežot, tas iezīmē apli, kuru nav grūti pārvērst olā – apli pamazām sašaurina un izstieptas rokas attālumā virs galvas (arī zem kājām) savieno vienā punktā.

Ola apņem visu ķermeni un neļauj nekādām negatīvām iedarbībām iekļūt tās iekšienē. Olas sienas ir ļoti blīvas, biolauka kārtas uztin citu citai aptuveni minūti.

Iztēlē apvalku veido vienā vai divās krāsās. Vēlamāk izraudzīties zeltainos, gaišzilos, oranžos toņus. Ļoti svarīgi ir precīzi sajust visas šīs telpiskās darbības.

Apgūstot šo metodi, obligāti jāņem vērā, ka trenēties priekšmetu taustīšanā ar skatienu nedrīkst ilgāk par 2 minūtēm un ne vairāk kā 7 reizes dienā.

Par citām metodēm – nākamajā lapā!

Pievienot komentāru