Īpaša taukus dedzinoša zupa. Maz kaloriju, daudz šķiedrvielu, nekādas bada sajūtas!

Foto – Pixabay

Ja gribi ātri sevi savest formā, ievies savā ēdienkartē šo īpašo taukus dedzinošo zupu. Tās noslēpums ir zema kaloritāte un augsts šķiedrvielu daudzums.

Ēdot šo ēdienu, nerodas bada sajūta, toties liekie kilogrami ātri zūd. Turklāt šāda zupiņa veicina visa organisma atveseļošanos – samazinās holesterīna līmenis, izvadās toksīni, samazinās slodze uz aknām.

Sastāvdaļas
1 neliela kāpostgalva
6 sīpoli
2 bulgāru pipari
1 burkāns
1 kabacis
2 ķiploka daiviņas
2 lauru lapas
1 l tomātu sulas vai svaigu tomātu biezenis
Selerijas sakne
1 tējkarote koriandra
dilles, pētersīļi
sāls, sarkanie pipari pēc garšas

Pagatavošana

Smalki sagriez dārzeņus un aplej ar aukstu ūdeni 1 cm virs dārzeņu masas.
.
Vāri zupu uz nelielas uguns aptuveni 15-20 minūtes. Ļoti svarīgi ir neļaut dārzeņiem pilnībā izvārīties. Lai dārzeņi ir nedaudz kraukšķīgi, tad tie saglabās savu aromātu un nezaudēs garšas īpašības.

Kad zupa ir gandrīz gatava, pievieno garšvielas, sasmalcinātu ķiploku, sagrieztus zaļumus, tomātu sulu vai tomātu biezeni. Ja ir vēlme, var pagatavot zupu purē. Var pievienot pākšu pupiņas, baklažānus, spinātus, ķirbi. Var izmantot dažādu veidu kāpostus – ziedkāpostus, brokoļus, Briseles kāpostus.

Nedēļu lieto uzturā svaigus augļus, svaigus un tvaicētus dārzeņus, kā arī šo brīnišķīgo taukus dedzinošo zupu. Zupu nepieciešams lietot 3-4 reizes nedēļā. Galvenais noteikums – neēst divas stundas pirms gulētiešanas.

Nedēļu pēc šāda uztura ēdienkartē var iekļaut olbaltumvielas – liesu gaļu, olas, zivis, atstājot tajā arī zupu. Divi šķīvīši kāpostu zupas veicinās pakāpenisku notievēšanu. Papildus ieteicams lietot dzērienus, kas aktivizē tauku dedzināšanu.

Cilvēki, kas regulāri rīko atslodzes dienas pēc šādas shēmas, izskatās lieliski – daudz jaunāki par saviem gadiem. Pamēģini arī tu šo iedarbīgo līdzekli. Ar pilnu pārliecību var teikt, kas rezultāts būs iespaidīgs!

Avots: “makataka.ru”

Pievienot komentāru