Aizkustinošās policista rūpes par auto notriektās grūtnieces 2 gadus veco dēlu FOTO

Aizmugurējais ritenis pārbrauca pāri Dženiferas kājai un viņa pakļuva zem automašīnas. Ievainojumi bija nopieni ar vairākiem lūzumiem.

2
Glābšanas dienests stundas garumā veica nepieciešamos darbus , lai atbrīvotu Dženiferu no auto apakšas, bet viņas dēls Flints tika nodots konstebla Bena Tompsona rokās. Būdams trīs bērnu tēvs viņš ilgi nedomādams centās ar visiem iespējamiem līdzekļiem novērst Flinta uzmanību no notiekošā.

3
Dženifera kas bija guvusi smagas traumas un gulēja zem savas automašīnas varēja just atvieglojumu kad ieraudzīja kas viņas dēls atrodas drošībā un neraud. Kontebls kā tēvs lieliski saprata, ka galvenais psiholoģiskais atbalsts būs rūpes par viņas bērnu. Konstebls ar Flintu devās uz slimnīcu uzreiz pēc Dženiferas. Drīz vien ieradās viņas vīrs ar 5 gadus veco vecāko dēlu Kūperu.

Par laimi šajā negadījumā gaidāmajam mazulim nav nekādu traumu.
4«Viņi darīja savu darbu, bet darīja to ar visu savu sirdi. Mēs to nekad neaizmirsīsim.» , – Saka Dženifera.

Šobrīd Dženifera iziet reabilitācijas kursu kur seko līdzi gaidāma mazuļa veselībai. Bet konstebls kas uz brīdi kļuva par Flinta «sargeņģeli» ik pa laikam atceras par šo bēdīgo notikumu ar laimīgajām beigām.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: MARKETIUM.RU

Pievienot komentāru