Amerikāniete grib kļūt tik resna, ka vairs nespētu kustēties

«Jo resnāka palieku jo seksīgāka jūtos. Man patīk mans mīkstais vēders un kad es ēdu es gūstu baudu no tā.» – Stāsta sieviete.

Viņas draugs Sids pilnībā viņu atbalsta un arī viņam patīk viņas pieaugošais svars. Viņš nespēj vien sagaidīt mirkli kad viņa nespēs kustēties bez viņa palīdzības. Monikas plāns ir sasniegt 450 kilogramus un lai šo svaru sasniegtu Sidam ir daudz laika jāvelta viņas pārtikas pagatavošanai un barošanai.

Monikas pamata ēdienkarte:

6 cepumi,

6 cīsiņi mīklā,

liela bļoda saldo pārslu,

2 kokteļi pārbagāti ar kalorijām,

4 «Мakčikeni»,

4 dubultie siera burgeri,

liela porcija frī kartupeļu,

30 vistu nageti,

makaroni ar sieru,

tako,

3 litri saldējuma.

Pie baudas līdzekļiem pāris pielīdzina barošanu caur trubiņu kuru viņi uzskata par seksuālu un mīļuma pilnu. Viņi ar nav atmetuši domu par bērnu kuru pēc Monikas domām viņa spēs audzināt ar aukles palīdzību neizejot no guļamistabas.

33

Monikas māte Terija neatbalsta meitas izvēlēto mērķi jo uzskata, ka viņa sevi lēnām nogalina. Monika gan uz to atbild, ka mamma nesaprot, ka šāda dzīve ar pieaugošo svaru viņu padara laimīgu. Arī Monikas draugam ir šāda pat nostāja visos jautājumos kas skar Monikas svaru. Viņš atbalstītu Moniku arī pat tad ja viņa vēlētos apstāties uz zaudēt svaru. Bet uz doto brīdi ir tā, ka līdz 32 gadu vecumam Monika plāno būt pilnībā atkarīga no Sida kuram būs ne tik jāgatavo viņai ēst un barot, bet arī mazgāt un apģērbt.

44

Jāpiebilst, ka Monikai ir jau savs 20 000 online fanu pulciņš kas vēro viņu kā viņa ēd un arī viņi atbalsta Moniku ceļā uz viņas mērķi. Monika vēl ir izteikusies, ka viņa šādi dzīvo pilnvērtīgu dzīvi kā vēlas un piepilda savus sapņus un jūtas laimīga.

Un kā domā tu – Vai tas ir ”amerikāņu skaistums” neparastā seksuālā fantāzijā kļūt resnākam kas gūt aizvien lielāku popularitāti vai muļķība kas beigu beigās sabojās veselību neatgriezeniski un novedīs pie pāragras nāves?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: metro.co.uk / quibbll.com

Pievienot komentāru