Aprēķini savu veiksmes vēju, iesaka numerologi

Foto – Pixabay

Saskaņā ar Senās Grieķijas magu un ezoteriķu, kā arī fen šui meistaru atzinumiem vēji ir ne tikai gaisa masu kustība, bet arī enerģijas kustība apkārtējā telpā.

Enerģiju mums apkārtesošajā pasaulē ir daudz. Salīdzinājumā ar tām cilvēka auras enerģija ir kā sīka molekula Visuma okeānā. Kā apgalvo senās ezoteriskās mācības, visas šīs enerģijas vada un regulē maģiskie vēji. Jau tālā senatnē sievietes maģijā izmantoja šīs zināšanas, lai iegūtu varu pār vējiem, lai tie vajadzīgajā brīdī piepildītu ķermeni ar tām dabas bioenerģijām, kas ļauj dzemdēt bērnu ar noteiktām īpašībām.

Pavisam ir astoņi vēji: četri galvenie un četri papildu vēji. Galvenie ir saistīti ar debespusēm, tie ir paši varenākie, ar spēcīgu individualitāti apveltīti vēji. Tos uzskatīja par vīrišķajiem vējiem, no kuriem dzimst karotāji un līderi, kas spēj mainīt pastāvošo dzīvi.

Savukārt četri papildu vēji ir vājāki, maigāki, kaprīzāki un klusāki, un tos dēvēja par sievišķajiem vējiem. Tie ir atbildīgi par to, lai pasaulē nāktu maigas dabas būtnes, kas atbild par pasaulē valdošo harmoniju.

Austrumu vējš
Tā enerģija atbilst austošas saules enerģijai. Tas ir dzīvību radošs, jo visu ap sevi modina un dāvā gan spēku, gan iedvesmu. Austrumu vējš ir arī aktīvas darbības iemiesojums, tas rada valdonīgas personības, līderus, kuru aicinājums ir valdīt pār sevi un visu pasauli. Senie grieķi austrumvēju sauca par Evru.

Dienvidu vējš
Tā enerģija ir dienas vidus enerģija – karsta un kaislīga. Cilvēki, kas dzimuši šā vēja ietekmē, spēj visus aizdegt, uzkurināt un vest sev līdzi ļaudis, prot tos apvienot un saglabāt kolektīvā stabilitāti. Šie cilvēki ir neapstrīdami līderi, bet ne tādi individuālisti, kādi dzimuši austrumu vēja ietekmē. Grieķijā dienvidvēju sauca par Notu.

Rietumu vējš
Rietumvējš ir apveltīts ar rietošas saules spēku, kas dod dzīvību zinātnes un mākslas cilvēkiem, dāvā viņiem fantāzijas un iedvesmas spārnus. Šie cilvēki ir altruisti – pirmām kārtām domā par citiem un tikai pēc tam par sevi. Viņi ir humāni, cēlsirdīgi un žēlsirdīgi, tiecas izzināt apkārtējās pasaules likumus un nodot šīs zināšanas citiem. Arī viņi ir līderi – humānas pasaules pārveides līderi. Senajā Grieķijā dienvidvēju sauca par Zefīru.

Ziemeļu vējš
Ziemeļu platuma grādos šo vēju identificē ar pusnakti. Tas dod dzīvību aukstasinīgiem un cietsirdīgiem cilvēkiem, spējīgiem mainīt apkārtesošo materiālo pasauli. Viņi, tāpat kā visi iepriekšējie, ir nenoliedzami līderi, kas mērķtiecīgi pārvar visus savā ceļā esošos šķēršļus, atklājot savu cietsirdību un aprēķinu. Senie grieķi ziemeļvēju sauca par Boreju.

Dienvidaustrumu vējš
Tas nes sev līdzi dienas pirmās puses spēku, kas savu maksimumu sasniedz pulksten 10.00 priekšpusdienā. Tas ir novatoru, visās dzīves jomās spēcīgu personību un progresa nesēju vējš. Taču visas viņu novitātes pamatojas uz to, kas jau sen ir zināms.

Dienvidrietumu vējš
Saistīts ar dienas otro pusi un savu maksimumu sasniedz ap pulksten 16.00. Šis ir intelektuālā darba cilvēku: zinātnieku, filozofu un skolotāju vējš. Viņu sūtība ir nest cilvēkiem zināšanas, saistot pagātnē uzkrātās zinības ar nākotnes zinātnēm. Viņi ir intelektuālie vidutāji, taču reizumis mēdz nonākt daudz spēcīgāku personību ietekmē. Visveiksmīgāk darbs viņiem rit, strādājot kolektīvā.

Ziemeļaustrumu vējš
Ziemeļaustrumu vējš atnāk kopā ar gaiļu dziesmām un maksimāli spēcīgs ir aptuveni 4.00 no rīta. Tas vienlaikus spēj uzpūst gan ledainu vēsumu, gan apņemt ar patīkamu siltumu. Šis vējš rada cilvēkus ar spilgti izteiktām egoistiskām iezīmēm, kuri tajā pašā laikā ir materiālo labumu radītāji pārējiem. Daudzi no viņiem kļūst par celtniekiem, arhitektiem, galdniekiem un… ārstiem.

Ziemeļrietumu vējš
Ir noslēpumainais vēlo vakara stundu vējš, kas valda no saules rieta līdz pusnaktij. Tas, uzkurinot iztēli, modina cilvēkā slēptākās jutekliskās vēlmes. Ziemeļrietumu vējš ir mitrs un auksts, spējīgs atņemt cilvēkam viņa siltumu. Lai kopā ar siltumu neaizplūstu arī labestīgā sākotne, šiem cilvēkiem līdzās jābūt gudram padomdevējam: vecākiem, skolotājam, darba vadītājam, ģimenes partnerim, kurš vienmēr varētu koriģēt viņu rīcību.

Šķir nākamo lapu un uzzini, kā noteikt savu vēju!

Pievienot komentāru