Aptumsuma horoskops. Kā 16. jūlija Mēness aptumsums ietekmēs vairākas zodiaka zīmes?


2019. gada 16. jūlija vakarā un 17. jūlija naktī Latvijā būs novērojams daļējs Mēness aptumsums Mežāža zīmē.

Astrologi uzskata, ka Mēness aptumsums ir saistīts ar cilvēku zemapziņas reakcijām. Tā kā vērojamais būs daļējs aptumsums, tas vairāk ietekmēs atsevišķas personības. Apvienojumā ar Plūtona ietekmi tas pastiprinās emociju intensitāti.

Priekšplānā izvirzīsies ar darbu, personiskiem mērķiem un attiecībām saistīti jautājumi. Šajā laikā tiks noteiktas prioritātes tuvākajiem sešiem mēnešiem.

Šī perioda situācija var prasīt pārskatīt pieeju lietām un koriģēt dzīves stratēģijas. Šis laiks izgaismos tās dzīves jomas, kurām piešķirama prioritāra nozīme, un darbus, kas jāmaina vai jāpabeidz.

Aptumsums ir potenciāli bīstams tiem, kuriem ir nosliece uz pārdzīvojumiem un emocionālām svārstībām. Vispiesardzīgāk jāizturas zīmēm, kuras aptumsums skars visvairāk – Strēlniekiem un Dvīņiem.

Ne sevišķi veiksies Auniem, Vēžiem, Svariem, kuriem arī jārīkojas piesardzīgi un apdomīgi. Auniem iespējamas pārmaiņas darbā, bet Vēzis var gaidīt pārmaiņas attiecībās.

Toties Mežāzim aptumsums un turpmākās divas nedēļas var atnest gan nopietnas problēmas, gan lieliskas iespējas.

Visveiksmīgāk šo aptumsumu pārdzīvos Vērsis un Jaunava, viņu dzīve var mainīties uz labo pusi gan darba lietās, gan privātajos jautājumos.

Nākamā iespēja novērot daļēju Mēness aptumsumu Latvijā būs 2023. gada 28. oktobra vakarā. Taču šī aptumsuma laikā satumsīs tikai neliela Mēness diska apakšējā daļa.

Lai novērotu Mēness aptumsumu, nav nepieciešams speciāls aprīkojums. To bez grūtībām būs iespējams novērot ar neapbruņotu aci. Galvenais priekšnoteikums veiksmīgiem novērojumiem ir skaidras debesis un piemērota novērojumu vieta, kurā skatu dienvidaustrumu un dienvidu virzienā neaizsedz ēkas vai koki.

Pievienot komentāru