Ar ko īpaši augustā dzimuši cilvēki? Vasaras pēdējā mēneša jubilāru raksturojums


Vasaras pēdējā mēnesī dzimušie cilvēki ir daudzējādā ziņā līdzīgi, un šīs īpašības viņus atšķir no citos mēnešos dzimušajiem.

Augusts ir brīnumains mēnesis: siltums, atpūta, tumšās, zvaigžņotās naktis, izklaide un romantika. Viegluma un gaismas aura šos cilvēkus pavada visu dzīvi.

Augustā dzimušajiem parasti ir stiprs raksturs. Viņi ir pašpārliecināti, mērķtiecīgi un neatlaidīgi.

Piemīt augsts pašvērtējums, un viņi to nekautrējas izrādīt. Organizētība viņiem ir jau asinīs. Neviens labāk par viņiem neprot sadalīt laiku un spēku.

Augustā dzimušie parasti ir sabiedrības dvēsele. Viņiem blakus ir siltu un omulīgi, viņi prot draudzēties, viņu humora izjūta ir pārsteidzoši universāla un spēj apburt ikvienu. Pat garlaicīgākais un bēdīgākais sarunbiedrs viņu klātbūtnē uzplaukt.

Pēc aicinājuma augustā dzimušie cilvēki ir līderi. Jebkurā vadošā amatā jūtas ērti, tiek galā ar visiem pienākumiem. Viņi viegli atrod kopēju valodu ar visiem.

Augustā dzimušajiem vislabāk veidot ģimeni ar sev līdzīgiem – dzimušiem šai pašā mēnesī. Noslēpums ir tajā, ka šos ļaudis pārvalda Saule, un tieši tā piešķir kaislīgumu un spēju ātri aizrauties un aizsvilties. Citiem grūti saprast šo raksturu, bet divas liesmas itin viegli izveido vienu kopēju ugunsgrēku.

Intelektuāli apdāvināti. Tas parādās jau agrā bērnībā: viņi ātri sāk runāt, lasīt, skaitīt. Skolā viss padodas viegli, sliktas atzīmes var gadīties tikai slinkuma dēļ. Augstākajai izglītībai jēga būs tad, ja profesiju izvēlēsies piemērotu. Neinteresantu lietu šāds cilvēks atstās pašplūsmā, visticamāk, drīz atmetot tai ar roku pavisam. Bet sev interesējošā jomā ātri kāps pa akadēmisko kāpņu pakāpieniem.

Augstā dzimušie nekautrējas ne no kā, viņiem patīk piesaistīt uzmanību, pļāpāt, dziedāt, pat skaļi kliegt par sevi visai pasaulei. Viņi ģērbjas spilgti un bieži vien izaicinoši izturas. Uzskata sevi labākus par citiem un cenšas maksimāli dalīties ar pasauli savā dailē.

Augusta simbols ir gladiola – spēka un pārliecības zieds, rakstura stingrības puķe. Bet no minerāliem lielākais spēks šajā mēnesī ir hrizolītam, kas atbild par pārliecinātību.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru