Ārsti lūdza, lai tēvs pārstāj “mocīt” savu meitu, taču viņš neklausīja! Un notika BRĪNUMS!

Pārim ir divi bērni. Radomiram ir 5 gadi, bet Aļesjai- 3 gadi. Vecāki svinēja Jauno gadu vienā istabā, kamēr bērni spēlējās citā. Pēkšņi pieaugušajiem radās aizdomas kaut kas nav kartībā, jo bērnu istabā valdīja aizdomīgs klusums…

Vecāki atnāca uz istabu un konstatēja, ka meitenes tur nav. Viņi pārmeklēja visu māju un atrada… baseina dibenā! Absolūti ne par ko nepārliecinātais Ruslans izvilka meitu no ūdens, kā bija redzējis filmās. Viņš sāka spiest uz viņas krūtīm un veikt mākslīgo elpināšanu. Kad Anastasija redzēja, ka viņas vīrs bija pārliecies pār nedzīvo ķermeni, viņa zaudēja samaņu.

Mājā bija arī meitenītes vecvecāki. Viņi nekavējoties izsauca ātro palīdzību. Pēc pusstundas ilgiem mēģinājumiem atdzīvināt bērnu, ārsti sāka aizpildīt dokumentus, reģistrējot meitenes nāvi. Bet viņas tēvs nepadevās.

Viņš piegāja pie savas meitas ķermeņa un atkal atsāka viņas sirds masāžu un mākslīgo elpināšanu. Ārsti mēģināja vilkt viņu prom, sakot, ka viņš tikai “spīdzina” meitu. Bet notika brīnums!

Tēvs saklausīja vāju sirdsdarbību! Lai gan tas bija noticis, tomēr Aļesja bez skābekļa bija pavadījusi 45 minūtes un iekrita komā. Visi uztraucās, ka smadzeņu bojājumi varētu būt šausminoši. Meitene pamodās divas dienas vēlāk, un bažas apstiprinājās. Viņa neko neredzēja, nevarēja pārvietoties vai runāt.

Bet atkal notika brīnums!

Aļesja bija tik pat spītīga un uzstājīga, kā viņas tēvs. Mazulīte pielika visus savus spēkus, lai atgūtos. Dažas nedēļas vēlāk viņa atkal redzēja, tad sāka runāt, un tad pilnīgi kļuva par aktīvu meiteni kā iepriekš.

Reizēm šķiet, ka vienīgais variants, – padoties. Tā ir lielākā kļūda, jo nekad nedrīkst nolaist rokas! Kad neviens neticēja panākumiem, meitenes tēvs nepadevās un burtiski atgrieza meiteni dzīvē. Viņš ir pelnījis cieņu!

Nekad nepārtrauc cīņu, pat tad, ja visa pasaule dara pretējo.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru