Ārsti meitenītei ar vēzi 4. stadijā nedeva ne 3 mēnešus. Viss mainījās, kad viņas tēvs iekāpa svešinieku mašīnā… FOTO

Vairāk par visu meitene gribēja doties jūras kruīzā un šļūkt pa ūdens slidkalniņiem akvaparkā.Bet, diemžēl, daudzo operāciju dēļ meitene nevarēja būt ūdenī.Kruīza vietā Makenzijas ģimene, ar sponoru organizācijas palīdzību, devās uz Disnejlendu.

Viss bija labi, bet viņa bija mazliet apbēdināta, jo es nevarēju iet uz ūdens slidkalniņiem. Tad vecāki nolēma uzņemties pilnu atbildību un izpildīja meitenes sapni.

Tā kā visi ģimenes ienākumi tika tērēti Makenzijas ārstēšanai, viņi izvēlējās lētāko kruīzu un pieejamāko viesnīcu. Brauciens bija jāorganizē ļoti ātri, un meitenes vecāki nolēma parādīt kuģi, uz kura viņi ceļos.

Makenzija tad bija slimnīcā, tāpēc viņu uz kādu laiku izveda pastaigāties. Kad meitenes vecāki bija pietuvojušies pie mola, kur atradās kuģis, ar viņiem vienā rindā stāvēja melna luksusa automašīna. Kamēr Makenzija atvērtu muti apbrīnoja lielo kuģi, dāmas no lepnās automašīnas mēģināja to piedarbināt, bet tas nekādi neizdevās. Bez ilgas domāšanas, Makenzijas tēvs steidzās palīdzēt sievietēm.

Sarunas laikā dāmas atklāja, ka ir šī kuģa īpašnieces. To dzirdot, Makenzijas māte vārdā Sjū vērsās pie dāmām ar lūgumu. Viņa lūdza atļauju ielikt viņu kajītē papildus gultu, jo tad viņiem nebūtu jāmaksā par vēl vienu kajīti.

2

Nedēļu vēlāk dāmas Makenzijas ģimenei izteica neticamu piedāvājumu. Viņi teica, ka viņiem ir rezervēta lielākā kajīte uz kuģa, lielākā istaba viesnīcā, kā arī limuzīns, kas aizvedīs viņus uz viesnīcu un atvedīs atpakaļ uz kuģi.

Visi papildu pakalpojumi uz kuģa šai ģimenei būs pilnīgi bezmaksas, un viņiem nav jāuztraucas par naudu. Turklāt ģimenei tika piešķirta nauda, ​​ko viņi varēja tērēt suvenīru veikalos.

Makenzija nodzīvoja vēl 2 ar pusi gadus pēc diagnozes uzstādīšanas. Viņas ģimene trīs reizes tika uzlūgta kruīzā. Kad viņa nomira, viņas pelni tika izkaisīti okeānā…

3

Alīsija ļoti mīl savu māsu: “Man patīk domāt, ka viņa atpūšas mierā ūdeņos netālu no Bahamu salām. Es ceru, viņas atmiņās ir tikai labākie dzīves brīži, tostarp svešo sieviešu laipnā rīcība.”

Svešo sieviešu dāsnums padarīja meitenes pēdējos dzīves mēnešus neticamus. Kas zina, varbūt tāpēc, Makenzija nodzīvoja ilgāk nekā ārsti prognozēja! Nekad nenovērtē par zemu to, cik svarīgas ir labas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru