Ārsti veica ķeizargriezienu. Ieraugot mazuli, viņi neticēja savām acīm! FOTO

Bruklinu nekavējoties nogādāja slimnīcā, un Niks pastāvīgi viņu apciemoja, jo viņam bija jāpieskata vēl divas vecākās meitas. Vienā brīdī ārsti pārstāja mērīt šķidruma līmeni bērna smadzenēs, jo tas bija pārsniedzis visas iespējamās normas un tiem vairs nebūtu būtiskas nozīmes. Cilvēki baltos halātos apgalvoja, ka 90% pastāv iespēja, ka zēns mirs drīz pēc dzimšanas, un, ja viņš izdzīvos, tad viņa dzīve būs tālu no normālas…

2

Un visbeidzot, bija pienācis laiks, kad Čārlijam vajadzēja piedzimt. Kad ārsti veica ķeizargriezienu, viņi ieraudzīja pilnīgi veselu zēnu, kurš tūlīt visiem paziņoja par savu piedzimšanu stiprā balsī. “Tā bija skaistākā skaņa pasaulē” Niks rakstīja savā lapā Facebook.

3

Laimīgs tēvs dalījās informācijā: “Mazulis piedzima gandrīz vesels. Viss, kas viņam tika atrasts- nelielu sirds kambaru palielinājumu. Bet tas tikai nozīmē, ka mums būs biežāk jāveic ārsta apskates. Viņa smadzenes pašas kaut kādā veidā spēja atbrīvoties no liekā šķidruma problēmas. Pēdējo dienu laikā esmu dzirdējis vārdu “brīnums”, biežāk nekā visā iepriekšējā mūžā.”

4

Ko vēl var pateikt cilvēks līdzīgā situācijā? Protams, Niks pateicās: “Es nekad neesmu bijis īpaši reliģisks cilvēks. Bet šajā situācijā, Dievs noteikti iejaucās. Paldies visiem, kas lūdza par mūsu bērnu un atbalstīja mūs.”

5

Šādi stāsti patiešām atgriež ticību brīnumam. Lai Čārlijs aug veselīgs, par prieku saviem vecākiem un vecākajām māsām!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

 

Pievienot komentāru